×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός αποκάλυψη Sportime: «Μην φύγεις, κόουτς»


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός αποκάλυψη Sportime: «Μην φύγεις, κόουτς»


Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών εξαιτίας της κάκιστης εκκίνησης του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Τέθηκε εν αμφιβόλω η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή (22/9) κόντρα στον Ολυμπιακό. Τελικά, μετά από συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα, αποφασίστηκε η παραμονή του. Ο Γιώργος Δώνης απολαμβάνει τη στήριξη από τον μεγαλομέτοχο και τον τεχνικό διευθυντή. Θεωρείται ικανός να βοηθήσει στο να γυρίσει ο διακόπτης και ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει αγωνιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Γιώργος Δώνης: Θα χάριζε την αποζημίωση

Οι παίκτες έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους για τον 1 βαθμό σε 3 ματς και την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας. Το αποκορύφωμα, βέβαια, της ανάληψης αυτών έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκαλύπτει το Sportime, αντιπροσωπεία 10 παικτών επισκέφθηκε τον έμπειρο τεχνικό στο δωμάτιό του, παρά το περασμένο της ώρας (01:00-01:30).

«Κόουτς, μην φύγεις από την ομάδα. Δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα μαζί σου. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», του είπαν μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επίσκεψη στο Κορωπί

Επί της ουσίας ανέλαβαν άμεσα την ευθύνη, όταν ενημερώθηκαν για τις σκέψεις του προπονητή περί παραίτησης. Ο Δώνης, από την πλευρά του, τούς είπε ότι θα πρέπει να συζητήσει με τη διοίκηση και τον Νίκο Νταμπίζα.

«Αν είναι για το καλό της ομάδας, θα παραμείνω», δεσμεύθηκε. Όπερ και εγένετο, μετά τη συνάντηση με μεγαλομέτοχο και τεχνικό διευθυντή. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από 3 αγωνιστικές όπου όλα έχουν πάει στραβά, ο προπονητής να απολαμβάνει την καθολική αποδοχή των παικτών του. Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές το είπαν αυτό και στον Νίκο Νταμπίζα.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο