Γκάλο: Έτσι έφυγε από την Ελλάδα παρά το φλερτ με δύο ομάδες

Μετά από μία εξαετία στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Γκάλο το πήρε απόφαση να γυρίσει στην Πορτογαλία

Μετά από μία εξαετία στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Γκάλο το πήρε απόφαση να γυρίσει στην Πορτογαλία. Η Κάσα Πία κινήθηκε σχετικά γρήγορα και τον έκανε δικό της.

Θα μπορούσε ο Γκάλο να έχει παραμείνει στη χώρα μας, αφού υπήρξαν επαφές με δύο ομάδες της Super League 1. Μόνο για Αθήνα το σκεφτόταν και έτσι οι επιλογές ήταν εξ αρχής ξεκάθαρες, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός.

Προτάθηκε στον πρώτο και άρεσε σε κάποιους εντός των τειχών. Ωστόσο, το μπάτζετ για τον δεύτερο δεξιό μπακ ήταν πολύ μικρό. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δεν προχώρησε. Για την ιστορία ο Αντώνης Ντεντάκης, ο παίκτης που αποκτήθηκε για να έχει αυτό το ρόλο, έκλεισε με ένα 40άρι τον χρόνο.

Από τη Νίκαια έγιναν τηλεφωνήματα και υπήρχε διάθεση να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του παίκτη. Ωστόσο, στον Ιωνικό για διάφορους λόγους δεν έχουν δείξει έως τώρα σε ορισμένες υποθέσεις γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έγινε, λοιπόν, η τελευταία επικοινωνία, η ατάκα που ακούστηκε από τον Γκάλο ήταν «ευχαριστώ, αλλά έκλεισα στη Πορτογαλία τελικά».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Παναιτωλικός: Κάποιοι δεν «ψήνονται» να το λύσουν!

ΟΦΗ: Σίντι Σαρ, ο «εκλεκτός»!

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιμένει με ανοιχτές… αγκάλες τον Λύρατζη!