×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γλύκος: Η απόφαση που πήρε και μετάνιωσε


    Sportime Team

Γλύκος: Η απόφαση που πήρε και μετάνιωσε


Χωρίς ομάδα έχει μείνει ο Παναγιώτης Γλύκος, τη στιγμή που οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στην Ελλάδα.

Τι μένει; Μόνο η Γ’ Εθνική και μετά το εξωτερικό. Για τους ελεύθερους είναι ανοιχτές οι αγορές σε χώρες όπως οι Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία.

Όλα, όμως, θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι αποφάσισε να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιό του και δικαίωμά του. Ήξερε πως θα είναι ανενεργός έτσι για δεύτερη χρονιά στη σειρά.

Παρόλα αυτά πρόταση είχε από ομάδα της Super League 1. Θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει τον δρόμο του Στέλιου Μαλεζά. Η Ξάνθη έψαχνε δύο τερματοφύλακες το καλοκαίρι και ο Γλύκος ήταν στις επιλογές της.

Τελικά ο ίδιος θεώρησε εκείνη τη χρονική περίοδο πως θα έβρισε κάτι καλύτερο. Απέρριψε τη συγκεκριμένη προοπτική και εκ του αποτελέσματος δε δικαιώθηκε. Το λέει πλέον και ο ίδιος ότι το έχει μετανιώσει…

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!


Τελευταία Νέα