Οι Μπελεβώνης και Δέλλας συμφωνούν στις μεταγραφές, αλλά διαφωνούν στην… καταγωγή των υποψήφιων στόχων!

Η ενίσχυση είναι δεδομένη. Άλλωστε έφυγαν ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Το θέμα λοιπόν δεν είναι σε ποιο χώρο θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αλλά από πού θα κατάγονται!

Αυτή η μικρή… διαφωνία έχει προκύψει στον Παναιτωλικό, όπως αναφέρουν τα παρασκήνια στην έντυπη έκδοση του Sportime. Ο πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης συναντήθηκε με τον προπονητή, Τραϊανό Δέλλα και συζήτησαν οι δυο τους, το μεταγραφικό πλάνο των Αγρινιωτών.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι πρέπει να αποκτηθούν σίγουρα ένας, αλλά ενδεχομένως και δύο αμυντικοί μέσοι, ένας εξτρέμ κι ένας επιθετικός και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουν να καλύψουν το κενό αν πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, όπως παραδείγματος χάρη, ο Μιχάι. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τα… μικροπροβλήματα όμως αρχίζουν από εδώ και πέρα. Είναι γνωστή η σχέση που έχει ο Παναιτωλικός με την αγορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Οι Αγρινιώτες έχουν πολύ καλές γνωριμίες με μάνατζερ και γραφεία σε Αργεντινή, Βραζιλία αλλά και Βολιβία (όπως φάνηκε με τον Μπεχαράνο) και έχουν μάθει να συνεργάζονται πολύ καλά, αγοράζοντας ποιοτικά και πολύ… φθηνά!

Από την άλλη, ο Δέλλας έχει μάθει να δουλεύει κυρίως με την εγχώρια αγορά, όπου έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές, που πιστεύει ότι μπορούν να… κουμπώσουν πολύ καλά στο σύνολο, που έχει ήδη στη διάθεσή του.

Τώρα απομένει να δούμε ποιανού η γνώμη θα υπερισχύσει. Του προέδρου ή του προπονητή; Για να δούμε…

Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να διαβάσετε όλα τα ποδοσφαιρικά παρασκήνια στην έντυπη έκδοση του Sportime.