ΠΑΡΑFOOTBALL

Οι πρώτες διαφορές στη μετά Ραϊόλα εποχή άρχισαν να φαίνονται – Τι έγινε στο deal της Μπάγερν για τον Γκράβενμπερχ!

Άλλο είχε συμφωνηθεί με τον Ραϊόλα από αυτό που έγινε ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Άγιαξ για τον Γκράβενμπερχ.
Οι πρώτες διαφορές στη μετά Ραϊόλα εποχή άρχισαν να φαίνονται –  Τι έγινε στο deal της Μπάγερν για τον Γκράβενμπερχ!

Λίγο διαφορετική ήταν η προφορική συμφωνία που είχε κάνει ο Μίνο Ραϊόλα για την μετακίνηση του Γκράβενμπερχ. Τελικώς η Μπάγερν πέτυχε καλύτερο deal με τον Άγιαξ.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Μίνο Ραϊόλα γνώριζε καιρό πως διανύει τα τελευταία μέτρα στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», αυτός ήταν και ο λόγος που επιχείρησε να κλείσει όλες τις μεγάλες μεταγραφικές υποθέσεις από νωρίς.

Αυτή που είχε βάλει πραγματικά το νερό στο αυλάκι, ήταν η μετακόμιση του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί έλειπε μόνο η χαρτούρα. Σε άλλες υποθέσεις, έλειπαν περισσότερα πράγματα.

Όπως στη μεταγραφή του Γκράβενμπερχ από τον Άγιαξ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Μίνο Ραϊόλα είχε εξασφαλίσει (προφορικά) 25 εκατ. ευρώ, που με τα έξτρα έφταναν το συνολικό deal στα 32,5.

Μετά τον θάνατο του Ιταλού μεγαλοατζέντη, η συμφωνία πήγε στα 17,5 με τα ποσό να φτάνει με τα έξτρα και τα μπόνους στα 30 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία.

Μπήκε και ένα 7% σε πιθανή επόμενη μεταπώληση. Μόνο που οι Βαυαροί, σπανίως προχωρούν σε πωλήσεις. Χάνει δυναμική το γραφείο του Ραϊόλα, το ξέραμε, απλώς δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα.

Αθλητικές ειδήσεις

Απίστευτο σκηνικό στο Roland Garros – Το είπαν! «Μητσοτάκη…»

Δεν τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς, αδιαφόρησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποζάρει topless η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανεβάζει το «θερμόμετρο»!

https://youtu.be/Fqfv2Og3Li0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι πρώτες διαφορές στη μετά Ραϊόλα εποχή άρχισαν να φαίνονται – Τι έγινε στο deal της Μπάγερν για τον Γκράβενμπερχ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.