×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ένας υδραυλικός και ένας καφετζής ψάχνονται για αλλαγές


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ένας υδραυλικός και ένας καφετζής ψάχνονται για αλλαγές


Γίνεται ένας υδραυλικός και ένας καφετζής να προσπαθούν να χαράξουν την πολιτική μίας ομάδας; Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Και τέτοια περιστατικά δεν τα συναντάς μόνο στο τοπικό, αλλά ακόμη και σε υψηλό επίπεδο όπως η Super League 1.

Υπάρχουν ομάδες που οι κοντινοί του προέδρου, προσπαθούν να επηρεάζουν καταστάσεις και πάντα ψάχνονται για να δημιουργήσουν προβλήματα. Βλέπουν τα δικά τους… όνειρα και πιέζουν μετά μήπως και πείσουν και το αφεντικό. Πολλές φορές αρκεί μία ήττα ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα. Ποιος φταίει πάντα σε μία ήττα πρώτος; Ο προπονητής φυσικά. Να μην ευθύνεται, όμως, και ο τεχνικός διευθυντής; Αυτός που τα λέει καλά με τον προπονητή και έχει αφήσει κάποιους στην… απ’ έξω.

Ο στόχος, λοιπόν, ξεκάθαρος. Πρέπει να «φαγωθούν» μήπως και υπόλοιποι, που υπήρχαν και πριν, γίνουν ξανά σημαντικοί. Αυτοί που δεν μπορούν πολλές φορές να κάνουν σωστά ούτε τα δικά τους καθήκοντα, αλλά θέλουν να έχουν λόγο για όλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο δίδυμο προσπαθεί μέσα σε όλα να βγάλει λάδι και τα παιδιά της διοίκησης, οι οποίοι ήταν οι χειρότεροι παίκτες με διαφορά στο τελευταίο παιχνίδι. Γι’ αυτό διαρρέει ότι ευθύνονται κάποιες από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Και οι επιλογές φυσικά δεν είναι τυχαίες. Όλα βάσει σχεδίου γίνονται.

Κλείνοντας, στην Ελλάδα μόνο ένας ήταν ο υδραυλικός στον οποίο πήγαινε το μυαλό μας, όταν αναφερόμασταν στο ποδόσφαιρο, ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός, όμως, ήξερε μπάλα, επομένως μην τον μπερδεύετε με τον πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας…