Ενδιαφέρον για τον Πασχάλη Κάσσο έδειξε ο Ιωνικός, αλλά δεν προχωράει η περίπτωση του 29χρονου μπακ χαφ για τους Νικαιώτες.

O Ιωνικός θέλει τον Πασχάλη Κάσσο, αλλά η Νίκη Βόλου δεν τον παραχωρεί.

Ενδιαφέρον για τον Πασχάλη Κάσσο έδειξε ο Ιωνικός, αλλά δεν προχωράει η περίπτωση του 29χρονου μπακ χαφ για τους Νικαιώτες.

Ποδσφαιριστή για την δεξιά πλευρά αναζητάει ο Ιωνικός και στην περίπτωση του Πασχάλη Κάσσου βρήκε το.. δύο σε ένα, αφού ο Δραμινός μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ και ως εξτρέμ. Θέση (του δεξιού μπακ) που άδειασε στη Νίκαια μετά τις αποχωρήσεις των Ντελγκάδο, Κωνσταντινίδη και Μουστάκη.

Ο δεξιός μπακ χαφ της Νίκης Βόλου κάνει εξαιρετική σεζόν στη Super League 2 (11 συμμετοχές, δύο γκολ), με το όνομα του να επανέρχεται στο προσκήνιο αφού είχε μιλήσει με την ομάδα της Νεάπολης και το καλοκαίρι.

Γνώριμος στον Δημήτρη Σπανό, αφού οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στον Άρη προ τετραετίας, όταν οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η κίνηση για την απόκτηση του, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έγινε, αλλά δεν προχώρησε. Ο Κάσσος δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς και δεν τον παραχωρούν. Ήδη έφυγε ο Τζοβάρας, που όπως αποκάλυψε πρώτο το Sportime, έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο.