Ιωνικός: «Κόπηκε» ο Κάσσος. Το Sportime αποκαλύπτει το λόγο που δεν προχώρησε η περίπτωση του ακραίου μπακ - χαφ στην ομάδα της Νίκαιας!

Ιωνικός: «Κόπηκε» ο Κάσσος. Το Sportime αποκαλύπτει το λόγο που δεν προχώρησε η περίπτωση του ακραίου μπακ - χαφ στην ομάδα της Νίκαιας!

Ιωνικός: «Κόπηκε» ο Κάσσος. Το Sportime αποκαλύπτει το λόγο που δεν προχώρησε η περίπτωση του ακραίου μπακ – χαφ στην ομάδα της Νίκαιας!

Ιωνικός: Το όνομα του Πασχάλη Κάσσου «έπαιξε» δυνατά για την ομάδα της Νίκαιας. Αποκάλυψη του Sportime, που όλα δείχνουν όμως οτι δεν θα επιβεβαιωθεί!

Το όνομα του Κάσσου δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει για τον Ιωνικό. Οι Νικαιώτες τον ήθελαν και πέρσι το καλοκαίρι. Προσωπική επιλογή του Δημήτρη Σπανού που είχε συνεργαστεί μαζί του στον Άρη. Του προσέφεραν πολύ καλό συμβόλαιο με μια πολύ μεγάλη προκαταβολή που δύσκολα δίνουν ομάδες της Super League 2.

O Δραμινός αριστερός μπακ – χαφ, την απέρριψε, επιλέγοντας να ανανέωσει τη συνεργασία του με τα Χανιά. Έκανε καλή χρονιά, αλλά σε ομαδικό επίπεδο, ο Ιωνικός βγήκε κατηγορία, αλλά οι Κρητικοι τερμάτισαν πέμπτοι.

Ο Κάσσος προτάθηκε πριν απο μερικές εβδομάδες στους «κυανόλευκους», αλλά δεν θα «τσουλήσει» το πράγμα.

Μανιάτες οι αφοί Τσιριγώτη και κάτι τέτοια τα φυλάνε. Το «όχι» του περσινού καλοκαιριού δεν ξεχάστηκε στη Νίκαια. Όταν τα αφεντικά του Ιωνικού ήθελαν ο Κάσσος δεν ήθελε και τώρά που ο Κάσσος θέλει, εκείνοι τώρα δεν θέλουν.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο, που είχε πει και ο «θεούλης» αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού!

 

Διαβάστε επίσης

Άρης: Ξανά θετικός ο Σάσα, νέο τεστ την Τρίτη!

Ατρόμητος: Καρτάλης, Μπετινέλι και μπαίνει στο… αεροπλάνο και ο τρίτος! (vid)

Βράνιες: Οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν το Sportime για ΑΕΚ!