ΠΑΡΑFOOTBALL

Ήρθε η ώρα του Βράνιες – Ξεκινά συζήτηση η ΑΕΚ!

Η ώρα για να λύσει το συμβόλαιο με τον Βράνιες η ΑΕΚ έφτασε. Ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.
Ήρθε η ώρα του Βράνιες – Ξεκινά συζήτηση η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ και ο Ογκνιέν Βράνιες δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ώρα για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού έχει φτάσει.

Από αυτή εδώ τη γωνιά είχατε ενημερωθεί επισταμένως (sic) πως η κατάσταση με τον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Βόσνιος επέστρεψε επειδή έτσι ήθελαν κάποιοι, δεν κολλούσε ποτέ αγωνιστικά με την ομάδα από την στιγμή που είχε αποκτηθεί και ο Τζαβέλλας και όλα φάνηκαν μέσα στο γήπεδο.

Τώρα ήρθε και ο νέος προπονητής, ο Ματίας Αλμέιδα να ζητήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι μάλιστα θα είναι και βασικοί.

Μαζί με τους Μήτογλου (τα είχατε διαβάσει από τον Agent πως τέτοιου στυλ στόπερ αρέσουν στον Αλμέιδα) και Τζαβέλλα θα συνθέσουν την 4άδα των παικτών σε αυτή τη θέση.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», η ΑΕΚ θα πρέπει να μπει άμεσα σε τελικής ευθεία συζητήσεων με τον Βράνιες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο.

Και εδώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι ήρεμο ή λιγότερο ήρεμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήρθε η ώρα του Βράνιες – Ξεκινά συζήτηση η ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.