ΠΑΡΑFOOTBALL

Καραϊσκάκης Άρτας: Έντονη φημολογία πως γίνεται Ηρακλής… Άρτας

Η ομάδα αλλάζει χέρια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Ο Καραϊσκάκης Άρτας, που τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με τον Οδυσσέα Δράκο ως μεγαλομέτοχος, ρίχνει τίτλους τέλους. Ξεκινάει μία νέα εποχή. Καλοπληρωτής ο Δράκος, άνθρωπος με μεγάλη επιφάνεια. Ό,τι έλεγε, το έδινε. Πολύ βασικό αυτό στη Super League 2. Αλλά κουράστηκε πια. Την...

Η ομάδα αλλάζει χέρια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Ο Καραϊσκάκης Άρτας, που τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με τον Οδυσσέα Δράκο ως μεγαλομέτοχος, ρίχνει τίτλους τέλους. Ξεκινάει μία νέα εποχή.

Καλοπληρωτής ο Δράκος, άνθρωπος με μεγάλη επιφάνεια. Ό,τι έλεγε, το έδινε. Πολύ βασικό αυτό στη Super League 2. Αλλά κουράστηκε πια. Την άφησε την ομάδα φέτος και το μόνο που έκανε ήταν να πληρώσει.

Δεν προχώρησε το καλοκαίρι η πώληση, αλλά κλείδωσε τώρα. Αγοραστής ο Νίκος Καγιούλης. Τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές και απομένει η ανακοίνωση. Νέος μεγαλομέτοχος θα γίνει ο Καγιούλης, αλλά θα κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό ο Δράκος.

Πάμε τώρα και στα… σημαντικά! Ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες στην Ήπειρο πως ο Καραϊσκάκης Άρτας αλλάζει χέρια για να γίνει αργότερα Ηρακλής… Άρτας φεύγοντας προφανώς και από την πόλη!

Είναι γνωστό πως ο «Γηραιός» αγωνίζεται φέτος στην τελευταία κατηγορία (Γ’ κατηγορία ΕΠΣ Μακεδονίας). Προσπάθησε το καλοκαίρι να πάρει διάφορα ΑΦΜ χωρίς τελικά να βρεθεί λύση. Ωστόσο, ίσως το καταφέρει αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με αυτό τον τρόπο. Όσο για τον Καγιούλη, εκείνος προς το παρόν αρνείται όλες τις φήμες. Ο χρόνος θα δείξει εάν τα όσα λέγονται, ισχύουν…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ