Μετά από ένα κακό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Έλληνας επιθετικός, σκέφτεται όλες τις επιλογές του και κάνει κινήσεις προκειμένου να βρει το καλύτερο δυνατό.

Συγκεκριμένα μετά από εφτά χρόνια συνεργασίας διέκοψε την επαγγελματική του σχέση με τον Χρήστο Γάτση και πέρασε στην αγκαλιά του Τζακ Λιχσταίνερ.

Όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο Βέλγος ατζέντης προ 10ετίας θεωρείτο κορυφαίος, έχοντας όνομα στην βιτρίνα του, τον Βενσάν Κομπανί.

Η συνεργασία αποφασίστηκε να αρχίσει, με ένα κονέ, που έκανε ένα Ελληνόπουλο που δουλεύει στην εταιρεία του γνωστού ατζέντη.

Αυτό μένει μόνιμα στις Βρυξέλλες και γνώριζε τον ποδοσφαιριστή από την πορεία που είχε επί εποχής Γκενκ, μετά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έγινε με απώτερο σκοπό την εύρεση κλαμπ στο Βέλγιο με συμβόλαιο που να αγγίζει τις 200.000 ευρώ.

Ο Νίκος Καρέλης δεν θέλει να αποχωρίσει από τη χώρα, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπους να… αναστήσει την καριέρα του και να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Οπότε τα δημοσιεύματα περί Απόλλωνα Λεμεσού δεν βγάζουν νόημα! Συνάμα, ο ίδιος ο 27χρονος Ελληνας φορ δεν «ψήνεται» από τώρα για τέτοιου είδους επιλογές…