ΠΑΡΑFOOTBALL

Κηφισιά: Έρχεται σκούπα – Αυτοί είναι οι πρώτοι που φεύγουν

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της Κηφισιάς.
Κηφισιά: Έρχεται σκούπα – Αυτοί είναι οι πρώτοι που φεύγουν

Άλλαξε σχεδόν τα πάντα το καλοκαίρι. Έκανε τόσες μεταγραφές η Κηφισιά που θα ήταν αδύνατο να μη βγουν και ορισμένες επιλογές λάθος.

Μόνο που ο Στέφανος Κοτσόλης δεν την πάτησε μόλις σε μία και δύο περιπτώσεις. Είναι πολλά τα λάθη του τεχνικού διευθυντή του κλαμπ.

Κάποια έχουν κοστίσει όχι μόνο σε βαθμούς, αλλά και στην τσέπη του αφεντικού. Και επειδή εκείνο βλέπει πως δεν τραβάει το πράγμα, δεν έχει πρόβλημα να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη.

Η Κηφισιά θα ενισχυθεί τον Γενάρη. Φυσικά για να πάρει παίκτες θα πρέπει να «καθαρίσει» και κάποιους. Υπάρχει μία λίστα και δύο ονόματα έχουν μπει στην κορυφή της.

O ένας (Λούμορ) έχει ως μοναδικό highlight την γκολάρα με τη Λαμία και εφεξής το χάος! Ο άλλος (Μπιφουμά), δυστυχώς, ήρθε ως ΟΝΟΜΑ και δεν έχει κάνει την διαφορά. Αμφότεροι εσχάτως αμφισβητούνται εντόνως τόσο από τον Γιάννη Αναστασίου, όσο και από το club. Αμφότεροι δύσκολα να συνεχίσουν στην ομάδα των Βου Που και μέσα στο… 2024!

Το εντυπωσιακό ήταν πως και οι δύο δεν ήταν άγνωστοι στο ελληνικό κοινό. Ο Λούμορ δεν κατάφερε να πείσει στον Άρη πως άξιζε και αποχώρησε. Ο δε Μπιφουμά την προηγούμενη σεζόν πέρασε ως απαρατήρητος από τον ΟΦΗ. Τον άφησαν ελεύθερο οι Κρητικοί και η Κηφισιά τσίμπησε αμέσως και εκτέθηκε από την επιλογή της.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.