×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κώστας Μανωλάς: Ο Μίνο Ραϊόλα του έχει έτοιμη ομάδα


    Sportime Team

Κώστας Μανωλάς: Ο Μίνο Ραϊόλα του έχει έτοιμη ομάδα


Ο Κώστας Μανωλάς και ο Μίνο Ραϊόλα δεν θα είχαν λόγο να συνεργαστούν, λόγω της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του ο Ελληνας αμυντικός.

Εχει όμως έτοιμη ομάδα για τον δικό μας και η δουλειά θα πάει…  μονοκούκι!

Με ρωτήσανε αρκετοί στις κοινωνικές μου συναναστροφές γι’ αυτό που έγραψα χριστουγεννιάτικα για τον Μανωλά και τη συνεργασία του με τον Ραϊόλα.

Αντε λοιπόν, να κάνω ποδαρικό στη νέα χρονιά με το… λαγοπόδαρο του κυρ-Μίνο.

Προφανές σε επίπεδο αυτονόητου πως η συνεργασία του δικού μας με τον Ιταλό ατζέντη σηματοδοτεί και την απόφαση του να φύγει από τη Ρόμα. Ξεκάθαρο αυτό.

Το «πρόβλημα», αυτό που δεν κολλάει στις συνηθισμένες πρακτικές Ραϊόλα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνή στόπερ από τους «τζιαλορόσι». Μόλις στα 36 εκατ. ευρώ, ποσό μικρό για κεντρικό αμυντικό της δικής του κλάσης.

Επίσης, απαγορευτικό για τον δαιμόνιο μάνατζερ να κάνει τα παιχνίδια του στοχεύοντας στην αύξηση της τιμής και συνεπώς και της δικής του μίζας.

Αρα, γιατί μπήκε τώρα στη μέση; Επειδή προφανώς, «έχει» ομάδα, γνωρίζει δηλαδή πως υπάρχει μία ομάδα, στην οποία έχει λόγο και πρόσβαση και ενδιαφέρεται για τον Μανωλά.

Και για να σας προλάβω, αυτή δεν μπορεί να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι σχέσεις του Ραϊόλα με τους «κόκκινους διαβόλους» είναι στο… κόκκινο και πως σίγουρα παίκτη του στο «Ολντ Τράφορντ» δεν μπορεί να περάσει.

Που μπορεί; Ε, νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει ρε αδέρφια…


Τελευταία Νέα