ΠΑΡΑFOOTBALL

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα…

Η… «αδυναμία» Κούγια για την Κέρκυρα και η ευτυχής συγκυρία για τον Απόλλωνα
Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα…

Το πρωτάθλημα της Super League επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο, μπαίνοντας στο πιο κρίσιμο κομμάτι του, ειδικά σε ότι αφορά τον υποβιβασμό.

Κέρκυρα και Απόλλων κατά πρώτο λόγο αλλά και Λαμία κατά δεύτερο, θα τα δώσουν όλα για την αποφυγή του, με τα παιχνίδια που έρχονται να είναι καθοριστικά αλλά και να έχουν την δική τους αξία.

Αφενός γιατί η Κέρκυρα υποδέχεται την Λαμία και αφετέρου διότι ο Απόλλων αντιμετωπίζει στην Ριζούπολη την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.

Και το λέμε αυτό, γιατί είναι γνωστή η… «αδυναμία» που τρέφει διαχρονικά ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» στους «Φαίακες» και τον Γιώργο Λιμπάντζη.

«Και η Κέρκυρα έχει προβλήματα με την αδειοδότηση και κοροϊδεύει την κοινωνία του ποδοσφαίρου…», τόνισε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος ενώ βεβαίως τι να πρωτοθυμηθούμε από το παρελθόν από τις δηλώσεις του για τους νησιώτες και τον ιδιοκτήτη τους.

Αν μη τι άλλο λοιπόν και από την στιγμή που σύμφωνα με τον Κούγια, «έχουμε σωθεί, δε θα φτάσει κανείς τους 26 βαθμούς. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας κι έχουμε στην έδρα μας τον Παναιτωλικό και τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική. Θα ξεπεράσουμε τους 30 βαθμούς», τότε ο Απόλλων θα πρέπει να νοιώθει ευτυχής που αντιμετωπίζει την ΑΕΛ την δεδομένη χρονική συγκυρία…

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.