×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Έτσι πάει να γυρίσει το χαρτί για Αντωνίου


    Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Έτσι πάει να γυρίσει το χαρτί για Αντωνίου


Μένει μέχρι να φύγει… Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στη Λαμία για τον Σωτήρη Αντωνίου που προς το παρόν αποδεικνύεται… survivor! Γιατί όλα θέλουν τρόπο, όχι απαραίτητα κόπο. Και ο κόουτς ήξερε πού πρέπει να μιλήσει για να σωθεί.

Έπιασε τους παίκτες και του ζήτησε να τον στηρίξουν, έκανε το ίδιο και με τους αυλικούς και η επιθυμία του φαίνεται πως εισακούστηκε. Με πάτημα τις 22 τελικές κόντρα στον Παναιτωλικό -που δείχνει η χειρότερη ομάδα της Super League 1 και ας περνάει τον Πανιώνιο στη βαθμολογία-, και τη βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, μάλλον μένει. Στη διοίκηση σκέφτηκαν, άλλωστε, πως ακολουθεί ο αγώνας στην Τούμπα. Καλύτερα να πας με ένα καμένο χαρτί εκεί και όχι να κάψεις τον νέο τεχνικό.

Υπάρχει και κάτι άλλο που έπεσε στο τραπέζι. Έχουμε αναφέρει ξανά, ο Αντωνίου δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν. Είτε αυτός είναι το αφεντικό είτε οι γύρω του είτε οι παίκτες. Γι’ αυτό και κανείς δε θέλει να φύγει κι ας έρχονται τα αρνητικά αποτελέσματα το ένα μετά το άλλο. Άπαντες έχουν βολευτεί με την κατάσταση. Γνωρίζουν ότι εάν η Λαμία πάρει προπονητή με παραστάσεις, αυτομάτως θα κοπούν πολλά. Ούτε θα γίνονται οι προπονήσεις όποτε θέλουν οι παίκτες, κάτι που συμβαίνει τώρα, ούτε θα έχουν λόγο οι διάφοροι αυλικοί.

Γι’ αυτό, λοιπόν, άπαντες έπεσαν πάνω στον Πανουργιά Παπαϊωάννου για να το ξανασκεφτεί. Εκείνος είχε αποφασίσει να αλλάξει κόουτς, αλλά βλέποντας την πίεση που υπάρχει και τα χρήματα που πρέπει να δώσει στον επόμενο (ο Αντωνίου παίρνει ψίχουλα), το ξανασκέφτηκε. Η… ιστορία, πάντως, δείχνει ότι όταν το αφεντικό το παίρνει απόφαση, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Μπορεί για λίγο να ακούει τους υπόλοιπους, αλλά στην πορεία κάνει αυτό που πιστεύει εκείνος.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα