Ζόρια για τον Λοΐζου

Τι γίνεται με τον διεθνή Κύπριο Λοΐζο Λοΐζου που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Για πολλούς ο Λοΐζος Λοΐζου είναι το μεγαλύτερο project της Κύπρου. Ο Ολυμπιακός από πέρυσι έχει συνδεθεί μαζί του. Στην πορεία και ο ΠΑΟΚ ακούστηκε. Κυρίως γιατί scout του βρέθηκε σε αγώνα της Ομόνοιας να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν η Μπριζ εκείνη που κατέθεσε μία εξαιρετική πρόταση για να τον πάρει. Τότε η Ομόνοια ζήτησε τρελά χρήματα τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Η επιλογή της εκ του αποτελέσματος ήταν λανθασμένη. Έναν χρόνο αργότερα όπως η ίδια ενημέρωσε, δεν είχε ούτε μια πρόταση με οικονομικά ανταλλάγματα. Μόνο μία κρούση για δανεισμό του παίκτη έγινε.

Ο Λοΐζου είναι ενοχλημένος με την όλη κατάσταση. «Έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας» σύμφωνα με τους Κυπελλούχους Κύπρου και γι’ αυτό εκείνοι περνούν στην αντεπίθεση. Ενημέρωσαν ότι «ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την Κ19». Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ακόμη ότι «ο σύλλογος εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν καλό να προχωρήσουμε με την πρόωρη ανανέωση συνεργασίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής έχοντας καλύτερο συμβόλαιο, να προπονείται απερίσπαστος».

Το ερώτημα πλέον είναι εάν με όλη αυτή την κατάσταση ανοίγει ο δρόμος για τις ελληνικές ομάδες. Γιατί εκτός των δύο που αναφέραμε, αυτό το καλοκαίρι υπήρξε μία φήμη πως τον λοκάρει και τρίτο μεγάλο κλαμπ από τα μέρη μας.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ο Ντε Λα Φουέντε πιάνει θέση ξένου – Μαζεύτηκαν πολλοί, ποιος αποχωρεί;

Παναθηναϊκός: Το ερώτημα έχει να κάνει και με το project Αλεξανδρόπουλος – Ο Ιωαννίδης που δεν πουλήθηκε στο MLS;

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!