×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάνατζερ «τρέχει» για τα χρωστούμενα


Αντώνης Τσιράκης

Μάνατζερ «τρέχει» για τα χρωστούμενα


Δύσκολο να είσαι μάνατζερ αυτή την εποχή. Με όσα έγιναν με τον κορονοϊό, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει τα κανόνια. Το ότι κάνεις μία δουλειά δεν σημαίνει πως θα πληρωθείς και εγκαίρως. Όσο καλή σχέση και εάν έχεις με τη διοίκηση.

Κάπως έτσι την έχει πατήσει και μάνατζερ με επαρχιακή ομάδα της Super League 1. Η συμφωνία έκλεισε λίγους μήνες πριν (για μεταγραφή και όχι για ανανέωση), αλλά αυτά που έπρεπε να πάρει, ακόμα τα περιμένει. Και φαίνεται ότι το αφεντικό δεν είναι και στην καλύτερή του φάση για να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Τις προάλλες ο συγκεκριμένος agent πήρε το αυτοκίνητο και πήγε μέχρι για να μιλήσει από κοντά με τους διοικούντες. Φαίνεται, όμως, πως άκρη δεν έβγαλε. Γι’ αυτό και λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε και στο ξενοδοχείο της ομάδας. Κάποια στιγμή μάλλον θα τα καταφέρει. Η ουρά, πάντως, είναι μεγάλη. Πολλοί περιμένουν στην άκρη για να πάρουν τα οφειλόμενά τους από τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί άλλες εποχές να είχε τη φήμη του καλοπληρωτή ο συγκεκριμένος, αλλά πλέον το έχει γυρίσει το έργο και πορεύεται αλλιώς.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ