×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μανόλο Χιμένεθ: Η «πόρτα» που αφήνει ελπίδες για άλλους


    Αντώνης Τσιράκης

Μανόλο Χιμένεθ: Η «πόρτα» που αφήνει ελπίδες για άλλους. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένα όνομα που πάντα απασχολεί.


Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένα όνομα που πάντα απασχολεί. Ακόμη και εάν πια δε βρίσκεται στα μέρη μας, υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το τι κάνει.

Ο Ισπανός τεχνικός αυτές τις μέρες έχει δεχτεί πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο, μάλιστα, αποφάσισαν να παίξουν τα ρέστα τους για να το πείσουν.

Το συμβόλαιο που του δίνουν είναι κοντά σε αυτό που είχε στην ΑΕΚ. Υπέρβαση για την κυπριακή ομάδα, που έχει δείξει πόσο πολύ τον ήθελε. Εκείνος, όμως, δεν ψήνεται.

Και το θέμα, όπως λέει στο περιβάλλον του, δεν είναι οικονομικό. Και να υπάρχει μία μικρή απόσταση εκεί, άλλο είναι το πρόβλημα. Το πλάνο δεν τον πείθει. Εκεί είναι οι μεγάλες του ενστάσεις και προτιμάει να μείνει εκτός και να περιμένει κάποια άλλη πρόταση.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και μία ελληνική ομάδα που ψάχνει προπονητή και τον έχουν οι άνθρωποί της σε μεγάλη εκτίμηση. Για τον Άρη λέμε. Κίνηση, πάντως, έως τώρα δεν έχει γίνει.

Να σημειωθεί πως με το που βγει από το κάδρο ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Απόλλων Λεμεσού ενδέχεται να στραφεί και σε δύο Έλληνες. Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάββας Παντελίδης οι κύριοι…


Τελευταία Νέα