Μαρτίν Τόνσο: Προτείνεται ξανά στα μέρη μας

Κάθε χρόνο το βιογραφικό του φτάνει σε διάφορα γραφεία ΠΑΕ της Super League 1. Ο Μαρτίν Τόνσο και φέτος αναζητά στα μέρη μας δουλειά. Αν και οι συστάσεις δεν χρειάζονται, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νιούελς. Μία τετραετία έπαιξε εκεί και ακολούθησε η Κόλο-Κόλο. Στην Ελλάδα ο Μαρτίν Τόνσο ήρθε το...

Κάθε χρόνο το βιογραφικό του φτάνει σε διάφορα γραφεία ΠΑΕ της Super League 1. Ο Μαρτίν Τόνσο και φέτος αναζητά στα μέρη μας δουλειά.

Αν και οι συστάσεις δεν χρειάζονται, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νιούελς. Μία τετραετία έπαιξε εκεί και ακολούθησε η Κόλο-Κόλο. Στην Ελλάδα ο Μαρτίν Τόνσο ήρθε το 2016 για τον Ατρόμητο και στη συνέχεια πήγε στον Αστέρα Τρίπολης. Με τον τρόπο που έφυγε από εκεί, φρόντισε να κόψει κάθε επικοινωνία. Ο Άρης ήταν η τελευταία ελληνική του ομάδα και στη συνέχεια πήγε στην Ντεπόρτες Λα Σερένα. Βέβαια είχε κάνει αρκετές κρούσεις προς τα εδώ πριν πάει στη Χιλή.

Μία ομάδα που σταθερά προτείνεται ο Αργεντινός λόγω των καλών σχέσεων του εκπροσώπου του με τους διοικούντες εκεί είναι η Λαμία. Και φέτος πάντως δεν θα περάσει στους «κυανόλευκους». Μία που προτάθηκε, μία που κόπηκε. Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός έχουν επίσης το βιογραφικό του στα χέρια τους και το σκέφτονται. Από τη στιγμή που στη Ριζούπολη πάει ο Νίκο Μαρτίνες, όμως, χλωμό να αποκτηθεί και ο Τόνσο τουλάχιστον τη στιγμή αυτή και με τα χρήματα που ζητάει. Στη Νίκαια που αναζητούνται ποδοσφαιριστές παντού, ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε επίσης:

Super League 2: Δεν τα βρήκαν στο… μπόνους υπογραφής!

Παναιτωλικός: Οι συνεργάτες του Γιάννη Αναστασίου

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020