Έντονη αντίδραση των δύο ποδοσφαιριστών των Τρικάλων κατά την διάρκεια της αλλαγής τους στο ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα

Το κλίμα στον ΑΟ Τρικάλων δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν γκρίνιες και μουρμούρες του κόσμου κατά της διοίκησης και του Θωμά Γράφα, γεγονός το οποίο έχει επηρεάσει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης στηρίζει ξεκάθαρα τον Γράφα, περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να χτιστεί η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αλλά σε κάθε παιχνίδι προκείπτουν ζητήματα, με τελευταίο χρονικά την κυριακάτικη (6/5) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0).

Στο 54′ ο Γράφας αποφασίζει να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον, πολύ κακό είναι η αλήθεια, Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Ο Σέρβος ξεσπά και ζητά εξηγήσεις από τον προπονητή σε πολύ έντονο ύφος. Άνθρωποι του τεχνικού τιμ τον συγκρατούν και προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Στο 89′ ο Γράφας πραγματοποιεί την τελευταία του αλλαγή. Εκτός ο Γιαννιτσάνης, μέσα ο Σιαλμάς. Ο 24χρονος στράικερ αρχίζει τη μουρμούρα, μονολογεί καθ’ όλη την πορεία του εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν δίνει το χέρι στον προπονητή του και φεύγει για τα αποδυτήρια.