ΠΑΡΑFOOTBALL

Μίνο Ραϊόλα: Στη Σίτι ο Χάαλαντ με την υπογραφή του γραφείου – Στο επόμενο deal όμως;

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο deal του Χάαλαντ με τη Σίτι. Ποιες είναι όμως οι επόμενες κινήσεις;
Μίνο Ραϊόλα: Στη Σίτι ο Χάαλαντ με την υπογραφή του γραφείου – Στο επόμενο deal όμως;

Πολλές λέξεις έχουν γραφτεί είναι η αλήθεια για την επόμενη μέρα στη διεθνή μανατζερική πιάτσα μετά τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα.

Έχει πολύ δρόμο αυτή τη στιγμή για να μπορέσει κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Ας μην γελιόμαστε όμως. Δεν θα είναι ίδια η δυναμική του γραφείου χωρίς τον 54χρονο μεγαλοατζέντη.

Δεν θα είναι όμως και… αναιμική η παρουσία του στα δρώμενα. Υπάρχουν όμως και μερικά δεδομένα.

Ένα από αυτά είναι πως ο Μίνο Ραϊόλα είχε βάλει τις βάσεις (και κάτι παραπάνω) για να προχωρήσει η μετακίνηση του Ερλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, η δικηγόρος του Μίνο Ραϊόλα Ραφαέλα Πριμιέντα, έχει πέσει με τα μούτρα για να τελειώσει τη «χαρτούρα» όσων είχε συμφωνήσει προφορικώς ο Ραϊόλα για τον νεαρό Νορβηγό επιθετικό.

Δύσκολο να γίνει μεγάλη ανατροπή εκεί. Κρατήστε όμως κάτι. Όσο βέβαιο είναι πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα τελειώσει με «σφραγίδα Ραϊόλα», αλλά τόσο σίγουρη είναι η «πιάτσα» πως η επόμενη κίνηση του Χάαλαντ –είτε για ανανέωση με τη Σίτι στο μέλλον, είτε για νέα μεταγραφή- θα γίνει με άλλον εκπρόσωπο, όχι του γραφείου του Ραϊόλα…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίνο Ραϊόλα: Στη Σίτι ο Χάαλαντ με την υπογραφή του γραφείου – Στο επόμενο deal όμως;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.