ΠΑΡΑFOOTBALL

Μυροφορίδης: «Ψήνεται» το… come back!

Αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 ο Παύλος Μυροφορίδης.
Μυροφορίδης: «Ψήνεται» το… come back!

Στο βιογραφικό του έχει τέσσερις ανόδους στη Super League και τρία πρωταθλήματα τα τελευταία επτά χρόνια! Δύο φορές με τον Απόλλωνα Σμύρνης και από μια με Ηρακλή και Αρη.

Ο Παύλος Μυροφορίδης σηκώνει μανίκια και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κατηγορία που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει κάνει… βόλτα με τις ομάδες που είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Είτε γίνει η αναδιάρθρωση, είτε όχι, ο Κοζανίτης παράγοντας έχει… καπαρωμένο πόστο σε σύλλογο που την επόμενη χρονιά θα κάνει πρωταθλητισμό και έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών φαντάζουν σε προχωρημένο στάδιο, αν και επί της παρούσης έχει μπει μια άνω τελεία, έως ότου ξεκαθαρίσει το με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν στη δεύτερη την τάξει επαγγελματική διοργάνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυροφορίδης: «Ψήνεται» το… come back!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.