×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νεμάνια Μιλόγεβιτς: Στόχος του η Ισπανία


Sportime Team

Νεμάνια Μιλόγεβιτς: Στόχος του η Ισπανία


Ελεύθερος από τη Βοϊβοντίνα έμεινε ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς και κατευθείαν οι φήμες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν για Ελλάδα. Είχε γραφτεί στο παρελθόν το όνομά του για Άρη και Παναθηναϊκό, τώρα για Πανιώνιο.

Οι σχέσεις του πατέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον Νίκο Ζαμάνη είναι εξαιρετικές, αλλά από μόνο του αυτό δεν αρκεί. Θα έπρεπε να γίνουν αρκετά ακόμη.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο στόχος είναι ένας. Να βρει συμβόλαιο ο παίκτης στην Ισπανία. Εκεί που ο μάνατζέρ του έχει πολύ καλές άκρες. Βρίσκεται, μάλιστα, ήδη στη συγκεκριμένη χώρα για να προχωρήσει η υπόθεση.

Προτεραιότητα του 21χρονου εξτρέμ είναι να πάει κάπου που θα παίζει. Τα χρήματα δεν τον καίνε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στη Segunda Division υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσε να είναι βασικός.

Για Ελλάδα, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Η ατάκα, μάλιστα, ήταν πως «τίποτα δεν αποκλείουμε, αλλά η Ελλάδα είναι η τελευταία επιλογή».

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς αγαπάει πολύ τη χώρα μας, έχει επιλέξει πως θα παίξει στη δική μας Εθνική, αλλά σε συλλογικό επίπεδο το μέλλον του θεωρεί πως είναι αλλού. Για την ιστορία, είναι ήδη διεθνείς με τη Νέων και την Ελπίδων και περιμένει πότε θα κληθεί και στην Ανδρών. Έκανε και στρατό προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Τέτοια αγάπη για τη «γαλανόλευκη».Τελευταία Νέα