Δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Νότιγχαμ ο Αϊτόρ Καράνκα. Μερίδα των οπαδών στρέφονται κατά του Ισπανού κόουτς. Άλλοι τα έχουν βάλει με τη διοίκηση, ζητώντας μεταγραφές. Κάτι παίζει, πάλι, με τον Ζόρζε Μέντεζ. 

Δυσκολίες λοιπόν ο Αϊτόρ Καράνκα στη Φόρεστ. Αυτό το ματς με τη Νόριτς ήταν από αυτά που… πόνεσαν. Δεν είναι και λίγο από 3-0 υπέρ της Νότιγχαμ, έχασε βαθμό κόντρα στη Νόριτς. Χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές και ο Ισπανός, στα σκοινιά.

Ο Ισπανός τεχνικός που έχει εσχάτως νταραβέρια με τον Μέντες, που πελάτης του, ο Ζιλ Ντίας, είναι στο στόχαστρο της κριτικής των οπαδών της Νότιγχαμ. Που πελάτης του, ο Χασάν, είναι (εφόσον αποκτηθεί ο Σολδάνο ή κάποιος άλλος) με το 1,5 πόδι εκτός Ολυμπιακού. Μάλιστα…

Γίνεται αντιληπτό πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ψωμί και κάποια… μανατζερική σύνδεση. Όχι κάποια, δηλαδή, μία συγκεκριμένη. Κι αυτή λέγεται Ζόρζε Μέντεζ. Ο άνθρωπος που από την αρχή ξεκίνησε να έχει ενεργό ρόλο σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ. Μάλλον η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δεν έχει τις ίδιες, καλές σχέσεις, με το περασμένος θέρος.

Από το Sportime είχατε ενημερωθεί πρώτοι πως τα πράγματα δεν είναι καλά. Πιθανότατα μάλιστα δεν θα φτιάξουν. Σας θυμίζουμε τη είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες.

«Πολλές φήμες έχουν βγει προς τα έξω τις τελευταίες μέρες, που ήθελαν τον Ζόρζε Μέντες να βρίσκεται στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός».

Όπως κάνει γνωστό όμως η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek»,κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο Πορτογάλος δεν έδωσε ποτέ το παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση».