Ο αγνώριστος Βιτάλ, ο ανθέλληνας Λουτσέσκου και ο στραβωμένος Γκαρι Ροντρίγκες!

Ματέους Βιτάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου και Γκάρι Ροντρίγκες μπαίνουν στο… μικροσκόπιο των παρασκηνίων των Sportime!

Πολλές αποκαλύψεις κάνει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια» και σήμερα, με τους Ματέους Βιτάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου και Γκάρι Ροντρίγκες να είναι πρωταγωνιστές.

Αρχικά αναφέρεται ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε πολύ καλή εκκίνηση με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ωστόσο από τότε είναι πραγματικά αγνώριστος.

Σε σημείο που πλέον η οιαδήποτε ιδέα ενεργοποίησης της όψιον αγοράς των 4 μυρίων για το 50% των δικαιωμάτων του να φαντάζει ουτοπία.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να του δίνει ευκαιρίες στη Super League 1, αλλά εκείνος δε δείχνει να… ξεκολλάει.

Ακόμα έχουμε την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου, εκεί που ο Ρουμάνος για πρώτη φορά αισθάνεται μία αμηχανία.

Τα ρίσκα που έχει πάρει είναι πολλά, ωστόσο σίγουρα δεν έχουν αποδώσει, ενώ ούτε σκέψη για τους νεαρούς Έλληνες να εξελιχθούν.

Τέλος, τα «Παρασκήνια» αποκαλύπτουν τα όσα έχουν γίνει στον Ολυμπιακό μεταξύ του Γκάρι Ροντρίγκες και του Πέδρο Μαρτίνς, με τις σχέσεις των δύο αντρών να έχουν μπει για τα καλά στον… πάγο.

Διαβάστε όλα τα παραπάνω και πολλές ακόμα αποκαλύψεις στα «Παρασκήνια» στις σελίδες 14 και 15 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!