Ατρόμητος

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει εξαρχής το ενδιαφέρον τους για τον διάδοχο του Κάναντι στη διεθνή αγορά, αναζητώντας ένα ακόμη προπονητικό «λαβράκι»! Το όνομα αυτού, Ντίνο Τοπμέλερ.

Πριν δύο καλοκαίρια όταν ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταμίρ Κάναντι αντί του Σα Πίντο που αποχώρησε αιφνιδιαστικά για την Σταντάρ Λιέγης, πολλοί απόρησαν με την επιλογή του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Για πρώτη φορά ο Ατρόμητος «επένδυε» προπονητικά σε έναν άνθρωπο που στον προπονητικό του βίο δεν είχε καμία επαφή με την Ελλάδα.

Δύο χρόνια αργότερα, τον «πούλησε» στην Νυρεμβέργη, αφήνοντας πίσω του ένα 50% ποσοστό νικών (38 σε 76 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις).

Μάλιστα, το όνομα του Κάναντι έφθασε σε σημείο να συζητιέται και για τον Ολυμπιακό! Ο Αυστριακός μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, αλλά η μόδα έμεινε στο μυαλό των ανθρώπων του Ατρόμητου.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει εξαρχής το ενδιαφέρον τους για τον διάδοχο του Κάναντι στη διεθνή αγορά, αναζητώντας ένα ακόμη προπονητικό «λαβράκι»!

Το όνομα αυτού, Ντίνο Τοπμέλερ. Γιόκας του διάσημου Κλάους. Ο προπονητής που έβαλε το Λουξεμβούργο στον ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου. Εκείνος που πανηγύρισε με την πρωταθλήτρια της χώρας, Ντουντελάνζ την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό!

Σε ηλικία 38 ετών με γερμανική προπονητική παιδεία δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ντουντελάνζ και βγήκε στην πιάτσα για νέες περιπέτειες!

Ελληνας μάνατζερ έριξε την ιδέα, έφερε τις δύο πλευρές σε επικοινωνία σε βαθμό που Ατρόμητος και Τοπμέλερ ήταν έτοιμοι για το δια ζώσης ραντεβού.

Μόνο που η αμοιβαία θέληση «ακυρώθηκε» από ένα τηλεφώνημα που έγινε από την Κολωνία. Η τοπική προπονητική σχολή που θεωρείται Νο1 στην Ευρώπη ενημέρωσε τον Ντίνο Τοπμέλερ πως το όνομά του είναι ανάμεσα σε εκείνα των εισακτέων και το «φλερτ» με τον Ατρόμητο πήγε περίπατο. To be continued…