×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ευθύμης Κουλούρης και η χείρα βοηθείας


    Sportime Team

Ο Ευθύμης Κουλούρης και η χείρα βοηθείας


Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει γραφτεί πως είναι περιζήτητος σε ορισμένες αγορές. Και σε έναν βαθμό ενδεχομένως αυτό να ισχύει για τον παίκτη.

Ωστόσο, η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, έχει κάποιες ενστάσεις.

Αυτό που τονίζει κατ’ αρχήν, είναι πως ο πρώτος σκόρερ της Super League στο φετινό πρωτάθλημα, έχει περιορισμένες επιλογές. Ο διεθνής επιθετικός, θέλει διακαώς να παίξει στην Γερμανία, αλλά την δεδομένη στιγμή, η πιο εφικτή λύση, είναι στην… δεύτερη κατηγορία, όπου θα παίζει η Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν. Και αυτή η επιλογή έχει να κάνει λόγο Νταμίρ Κάναντι, που θα ήθελε να τον έχει μαζί του. Στόχος του εξάλλου είναι να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην Μπουντεσλίγκα του χρόνου. Οπότε θα κάνει πρωταθλητισμό.

Είναι μια καλή επιλογή, αλλά ο Ευθύμης Κουλούρης έχει κι άλλες…  Και γι’ αυτό, όπως αναφέρει η στήλη, έχει στραφεί στον μάνατζερ του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενσταϊν.

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μεσολαβήσει για να βγει μια καλή μεταγραφή, είτε στο Βέλγιο (και όπου Βέλγιο βλέπε… Άντερλεχτ), είτε στην Πορτογαλία. Εκεί, μπορεί να έρθει μια μεταγραφή με την βοήθεια του Κάρλος Γκονσάλβες. Είναι ο άνθρωπος που ο Λίχτενσταϊν έχει «χρυσώσει» τον μάνατζερ των Σίλβα και Μπέντο, για να χρησιμοποιήσει τα κονέ του στην Πορτογαλία… Τώρα αν θα προκύψει κάτι, θα φανεί στην πορεία.