ΠΑΟΚ (Μπότο), ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Παρασκηνίων του e-sportime για το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.

Τα παρασκήνια του e-Sportime είναι και πάλι αποκαλυπτικά για ένα ακόμη Σάββατο (16/4). ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο «μικροσκόπιο».

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Παρασκηνίων του e-sportime για το Σάββατο 16 Απριλίου 2022. Αρχή με τον δικέφαλο του Βορρά και τον Ζοζέ Μπότο ο οποίος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν οφείλει να «σβήσει» την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Πάμπλο Γκαρσια.

ΠΑΟΚ: Ο Μπότο μονοιάζει Λουτσέσκου – Γκαρσία

Οπως σημειώνει η στήλη οι προπονητές του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Β’ αντίστοιχα δεν λένε ούτε καλημέρα. Δεν βάζουν νερό στο κρασί τους. Φέτος, ο απόλυτος συμβιβασμός. Κοινό μυστικό στην φαμίλια του «Δικεφάλου» εν τη απουσία και του boss.

Καμία γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη ομάδα. Είτε στο κομμάτι προαγωγής παικτών από την δεύτερη στην πρώτη, είτε στο κομμάτι απορρόφησης με αντίστροφο δρομολόγιο.

Ο Ζοζέ Μπότο έχει κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις. Οπότε, αυτή η (αγεφύρωτη) απόσταση ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να μείνει για δεύτερη χρονιά.

Στην παρούσα συνθήκη, ο Λουτσέσκου φαντάζει Mr Unoutachable και ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας Σαββίδη, την ίδια στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

ΑΕΚ: Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Στάθη Ταυλαρίδση

Οι αποκαλύψεις από τη στήλη «Παρασκήνια» συνεχίζονται με ΑΕΚ εκεί όπου ο Στάθης Ταυλαρίδης θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες πλέον.

Οι περυσινές του εισηγήσεις δεν πέρασαν, αλλά φέτος το καλοκαίρι αναμένεται too much active. Σε συνδυασμό φυσικά με το «τσαλάκωμα» των Παπαδημητρίου, Κονέ. Τι επιλογές θα κάνει στο κέντρο της άμυνας.

Παναθηναϊκός: Διούδης και Ιβάνοβιτς δεν…

Οι αποκαλύψεις του e-sportime κλείνουν με Παναθηναϊκό και Σωκράτη Διούδη, για τον οποίον όπως επισημαίνεται ο κύβος ερρίφθη. Αλλωστε όπως επισημαίνεται ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει παράπονο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Από την πρώτη στιγμή που ο Σέρβος πάτησε το πόδι του στο «τριφύλλι» του έβγαλε αμφισβήτηση, ανασφάλεια, καθώς μετά από 1-2 τσαφ πέταξε μέσα στον Μπρινιόλι. Μέλλον για τον Διούδη στα πράσινα, δεν φαίνεται να υπάρχει…

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη «Παρασκήνια» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ, απλά προσθέτοντας το μέιλ σας.