ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Γιάννης Αναστασίου, η καμένη γη και ο επόμενος στόχος

Στο εξωτερικό αναζητά την τύχη του ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο Γιάννης Αναστασίου, η καμένη γη και ο επόμενος στόχος

Μετά από 13 αγώνες στον πάγκο της Κηφισιάς Γιάννης Αναστασίου απογοητεύοντας όσους τον πίστεψαν. Μόλις μία νίκη έκανε στη Stoiximan Super League.

Λάθος επιλογές το καλοκαίρι στις μεταγραφές, λάθος διάβασμα στα παιχνίδια, λάθος διαχείριση του ρόστερ και όχι μόνο. Του προσάπτουν πολλά από την Κηφισιά. Ίσως και να μην έχουν άδικο.

Το θέμα είναι η επόμενη ημέρα. Το κλαμπ βρήκε τον δρόμο του. Ο Γιάννης Αναστασίου τι θα κάνει; Η Ελλάδα για εκείνον μοιάζει με καμένη γη.

Μόνο για αστείο συνδέθηκε το όνομά του με τον ΟΦΗ. Δεν υπήρξε το παραμικρό από τους Κρητικούς. Από πλευράς του κόουτς έγινε μία προσπάθεια και έπεσε στο κενό. Θα ήθελε πολύ ο 50χρονος να δουλέψει στο Ηράκλειο, αλλά εξ αρχής δεν είχε καμία τύχη.

Υπάρχουν άλλοι πάγκοι που θα ανοίξουν, αλλά για διάφορους λόγους ούτε εκεί θα είναι το φαβορί ο Αρτινός τεχνικός. Μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα δηλαδή για τον free agent Αναστασίου.

Έχει κάψει και το χαρτί της Κύπρου στο παρελθόν. Αξέχαστο για ορισμένους το πέρασμά του από την Ομόνοια. Επομένως, τι θα ακολουθήσει; Σε πρώτη φάση έχει στρέψει το ενδιαφέρον σε αγορές της Άπω Ανατολής! Λέτε να τον δούμε σε εξωτερικούς προορισμούς στο μέλλον; Ουδείς μπορεί από τώρα να απαντήσει με ασφάλεια σε αυτό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάννης Αναστασίου, η καμένη γη και ο επόμενος στόχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.