Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του

Αυτήν την χρονική περίοδο, ο Τάσος Μπακασέτας είναι σε καλό… «φεγγάρι» ποδοσφαιρικά. Κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και δικαιολογημένα το όνομά του συζητείται. Ωστόσο, τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Ο 25χρονος ακόμη δεν έχει κληθεί για να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά την ίδια ώρα δεν έχει και κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του.

Όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο άσος της ΑΕΚ περιμένει με τις εμφανίσεις του να «εξαργυρώσει» τουλάχιστον κάποιες καλές προτάσεις, κάτι που προς το παρόν από την μεριά του ατζέντη του (Παστορέλο) δεν έχει προκύψει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θέλει να φύγει και από την ΑΕΚ. Είναι ακόμη σε αναμονή, με τον «δικέφαλο» να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα ξεφύγει τα 400.000 ευρώ ετησίως, για συμβόλαιο ως το 2022. Αυτό σημαίνει πως θα πάρει μια αύξηση, αλλά όχι ίσως αυτή που θα περιμένει.

Το ζήτημα για τον Μπακασέτα όμως είναι άλλο. Αν θα πάρει το ρίσκο να απορρίψει μια τέτοια πρόταση (όταν αυτή θα έρθει με τις συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ΑΕΚ) ή αν θα παραμείνει στην ομάδα, δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη που τον εκτιμά πάρα πολύ και τον θέλει στην ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένος, τότε δεν αποκλείεται να μπει στον… «πάγο», όπως είχε γίνει και με τον Ανέστη. Από την στιγμή πάντως που ακόμη δεν υπάρχει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση, στο χέρι της ΑΕΚ είναι να ικανοποιήσει τον παίκτη με μια αύξηση που θα τον αφήσει ευχαριστημένο. Το μόνο βέβαιο είναι πως μέχρι το τέλος Οκτώβρη, η κατάσταση θα είναι πιο ξεκάθαρη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.