×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Νταμίρ Κάναντι και οι απαραίτητες διευκρινίσεις


    Sportime Team

Ο Νταμίρ Κάναντι και οι απαραίτητες διευκρινίσεις


Το Sportime και η στήλη Agent Greek, είχαν αποκαλύψει ότι ο Νταμίρ Κάναντι οδεύει προς Γερμανία και Νυρμβέργη, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο και πρόσφατα, ο «ατζέντης» έγραψε ένα άρθρο για το ποιους παίκτες θα ήθελε να πάρει μαζί του από τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο κείμενο της 20ης Μαΐου: «το κυριότερο συστατικό του Κάναντι για να πιάσει δουλειά στη Νυρεμβέργη ήταν πως πρόκειται για προπονητή που ξέρει να δουλεύει με τα λίγα και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μην περιμένετε λοιπόν δουλειές με φούντες από τον γερμανικό σύλλογο».

Αυτό ερμηνεύτηκε από κάποιους, πως ο Νταμίρ Κάναντι πάει να τους πάρει. Μόνο που όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την παραπάνω πρόταση, δεν λέει αυτό ο «ατζέντης». Θεωρητική ήταν η ατάκα του, όμως ερμηνεύτηκε διαφορετικά από ορισμένους. Γι’ αυτό και έκανε το εξής σχόλιο:

«Όσο δεν επικοινωνείτε να σας λύνω απορίες και όσοι δυσκολεύονται στην αντίληψη της ελληνικής, επιτρέψτε μου διευκρινίσεις από εδώ: Δεν έγραψα ποτέ πως θα ΠΑΡΕΙ ο Κάναντι παίκτη Ατρομήτου στη Νυρεμβέργη. Έγραψα ποιους θα ΕΠΑΙΡΝΕ, ποιους προτιμάει. Αντιληπτό, έτσι; Ακόμη και για όσους έγραφαν μια εβδομάδα (και μετά…) από τότε που το Sportime αποκάλυπτε τη μετακόμιση Κάναντι στη Βαυαρία πως θα ανανέωνε στον Ατρόμητο…».