Ο πρόσφατος τσακωμός του Έλληνα Γκουαρντιόλα


Sportime Team

Ο πρόσφατος τσακωμός του Έλληνα Γκουαρντιόλα


Για τον Έλληνα Πεπ Γκουαρντιόλα σας τα είπαμε πρόσφατα. Ήρθε και η μεταγραφική περίοδος τώρα και ποιος τον πιάνει. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Φυσικά αυτό γιατί θα μπορέσει να «καθαρίσει» όσους θέλει. Ή τουλάχιστον σε αυτό ελπίζει. Γιατί ποιος ξέρει εάν θα αντέξει όλο τον Ιανουάριο. Από το πόσο αποτελεσματικοί είμαστε κρινόμαστε όλοι στις δουλειές μας.

Πρόσφατα μπήκε στο μάτι του… Γκουαρντιόλα ένας ακόμη παίκτης. Ίσως ήταν και η πρώτη φορά, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν τον βλέπει! Συνεχώς εκτός αποστολής τον άφηνε.

Την εβδομάδα που μας πέρασε τον έβαζε με τους βασικούς στις δοκιμές εν όψει του αγώνα Κυπέλλου που ερχόταν. Στο ματς, βέβαια, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Από τον πάγκο το είδε όλο. Το αποτέλεσμα ήταν ο συγκεκριμένος παίκτης να ενοχληθεί. Κατάλαβε πως αφού δεν πήρε και τώρα την ευκαιρία του, δε θα την πάρει ποτέ και πως θα πρέπει να ψαχτεί για νέα ομάδα τον Ιανουάριο.

Δεν κρατήθηκε, πάντως, και ζήτησε τα ρέστα από τον προπονητή του. «Εντάξει, το ξέρω ότι δεν είμαι στις πρώτες επιλογές. Αλλά να μην παίξω ούτε σε αυτό το ματς;», του είπε μεταξύ άλλων. Τι ψάχνει να βρει κι αυτός όμως. Απλά επιβάρυνε τη θέση του. Γιατί ο Έλληνας Πεπ δεν τα σηκώνει αυτά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras