ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θέλει να γίνει… Ταύρος

Το σκηνικό ήταν απίστευτο. Μία μαύρη λιμουζίνα, με φιμέ τζάμια, σταμάτησε έξω από το γήπεδο του Φωστήρα. Εκείνη τη στιγμή, οι παίκτες του άλλοτε «Φονέα των γιγάντων» πραγματοποιούσαν την προπόνησή του. Ενας από τους επιβάτες του οχήματος ήταν γνωστή φυσιογνωμία. Κοντοκουρεμένος, με γυαλί ηλίου και λευκά ρούχα. Βγήκε από την πόρτα και μπήκε σε εκείνη...
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θέλει να γίνει… Ταύρος

Το σκηνικό ήταν απίστευτο. Μία μαύρη λιμουζίνα, με φιμέ τζάμια, σταμάτησε έξω από το γήπεδο του Φωστήρα.

Εκείνη τη στιγμή, οι παίκτες του άλλοτε «Φονέα των γιγάντων» πραγματοποιούσαν την προπόνησή του.

Ενας από τους επιβάτες του οχήματος ήταν γνωστή φυσιογνωμία. Κοντοκουρεμένος, με γυαλί ηλίου και λευκά ρούχα. Βγήκε από την πόρτα και μπήκε σε εκείνη που οδηγεί στα γραφεία του συλλόγου.

Οσοι… πόνταραν πως ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ «πληρώθηκαν» άμεσα.

Ο Αλγερινός, άλλοτε μέλος του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Αρη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τι και αν είναι πια 34 χρόνων;

Ο «τρομοκράτης», όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime, στη στήλη «Κακίες»,  μίλησε με ανθρώπους του Φωστήρα και τους εξήγησε πως θέλει να βρει μία ομάδα, αποκλειστικά στην Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστεί.

Ο Αλγερινός ενθουσιάστηκε απ ‘ όσα αντίκρισε, χαρακτήρισε «χαλί» τον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν έφερε αντίρρηση και στις 20.000 ευρώ που του πρότειναν για τη συνεργασία.

Μόνο που εδώ τελειώνει η… γλύκα του παραμυθιού. Ο προπονητής του Φωστήρα, Θύμιος Γεωργούλης, φαίνεται να έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του στη μεταγραφή, αφού είδε τον Τζιμπούρ με τουλάχιστον δέκα παραπανίσια κιλά και ανέτοιμος, ακόμη και για το τοπικό πρωτάθλημα!

Όπως και να έχει, ο Τζιμπούρ δεν πήγε μόνος στο ραντεβού. Μαζί του ήταν και η… κουστωδία του, αφού τουλάχιστον επτά άτομα τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του Φωστήρα.

Ο… πανάκριβος Λουτσέσκου

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.