×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Σάμαρης και το απίθανο come back του


    Sportime Team

Ο Σάμαρης και το απίθανο come back του


Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν έχει… ακουμπήσει στη φετινή Μπενφίκα. Κι ας είναι σε πολύ κακή κατάσταση οι «αετοί». Εχει αγωνιστεί μόλις σε τρεις αγώνες των «αετών», μετρώντας μόλις 120 λεπτα συμμετοχής ε αυτά. Ουτε καν δύο γεμάτα ενενηντάλεπτα με δυο λόγια.

Συνειδητά έχει… καθίσει επάνω στο συμβόλαιό του. Ήταν επιλογή του Ανδρέα Σάμαρη να μην πάρει μεταγραφή. Είχε αρκετέςε επιλογές. Τόσο η Λοκομοτίβ Μόσχας, όσο και η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους στην Αραβία του έστωσαν… χαλί.

Εκείνος δεν ήθελε να πάρει μια βιαστική επιλογή. Φυσικά και σκέφτεται τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του. Οι συζητήσεις , μάλιστα, αυτή την περίοδο είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Η οικογένειά του φαίνεται να μη λέει «όχι» στο ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα. Μόνο που ο άλλοτε μέσος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού είναι αντίθετος ακόμη και στη σκέψη τούτης της επιλογής. Πολλές φορές έχει πέσει αυτή η επιλογή στο τραπέζι, ο ίδιος όμως αρνείται. Θεωρεί πως ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέροιο.

Δεν πρόκειται (μόνο) για κάποια… παραξενιά του, ή κάποιο καπρίτσιο. Βλέπετε, το κασέ των απαιτήσεων του αγγίζει τις 700.000 ευρώ. Και το come back  φαντάζει απίθανο τώρα. Κυρίως για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το οικονομικό κομμάτι. Διότι αλλιώς, πρόβλημα δεν θα υπήρχε.