×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο βοηθός διαιτητή, ο τρομπετίστας και ο Ηρακλής


Sportime Team

Ο βοηθός διαιτητή, ο τρομπετίστας και ο Ηρακλής


Η Football league ξεκίνησε το σαββατοκύριακο και μαζί της οι… απίθανες ιστορίες που δίνουν μια ανεξίτηλη μαγεία στην κατηγορία.

Μία απ’ αυτές στο Καυτανζόγλειο, στην πρεμιέρα του Ηρακλή με το Ηρόδοτο. Ναι μεν ο “γηραιός” επικράτησε με 1-0, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα από διαιτητικά σφυρίγματα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου τα έχουν με τον πρώτο βοηθό Νίκο Κωτούλα, ο οποίος ακύρωσε δύο γκολ του Ηρακλή. Ένα του Ζιαμπάρη και ένα του Περόνε.

«Δεν κάναμε καλή αρχή», λένε οι “κυανόλευκοι”, ωστόσο η παρουσία του συγκεριμένου ρέφερι δεν πέρασε στα ψιλά. Αντιθέτως, έπεσε… ξεψάχνισμα για το παρελθόν του νεαρού, το οποίο και τους έβαλε σε υποψίες…

Ο Νίκος Κωτούλας πριν περίπου ενάμιση χρόνο είχε αξιολογηθεί ως βοηθός επιπέδου Super League. Είχε δύο συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τραυματίστηκε και υποβιβάστηκε στη Football League.

Αρχικά, ανήκε στον σύνδεσμο των Σερρών, απ’ όπου και η καταγωγή του. Ήρθε σε διαμάχη με την ένωση και αποφάσισε να μεταπηδήσει στον σύνδεσμο Κιλκίς, στον οποίο ανήκει τώρα.

Αυτό, όμως, που παραξένεψε τους ανθρώπους του Ηρακλή και τους έβαλε… σε αναμμένα κάρβουνα είναι πως ο Νίκος Κωτούλας είναι γιος του γνωστού οπαδού και τρομπετίστα της κερκίδας του ΠΑΟΚ, του Τάσου Κωτούλα!

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras