×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Ετοιμάζει τρεις μεταγραφικές κινήσεις


Sportime Team

ΟΦΗ: Ετοιμάζει τρεις μεταγραφικές κινήσεις


Συγκεκριμένα είναι τα κενά που έχει στο ρόστερ του ΟΦΗ. Βασικό τερματοφύλακα ψάχνει και δύο στόπερ. Ο ένας εξ αυτών για να κάνει τη διαφορά.

Είναι κομβικές θέσεις και ειδικά αυτή του κίπερ. Δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους για μία ομάδα που την επόμενη σεζόν δε θέλει να περάσει τα περσινά. Οι Κρητικοί έχουν άλλους στόχους φέτος.

Αυτό που τονίζεται εντός της ομάδας είναι πως οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί. Δεν είναι στο ψάξιμο δηλαδή ο ΟΦΗ, αλλά στις διαπραγματεύσεις. Και αυτές δεν είναι εύκολες.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πηγαίνει για περιπτώσεις απαιτητικές. Και αυτό γιατί οι παίκτες με τους οποίους μιλάει, δεσμεύονται με συμβόλαιο. Αν ήταν ελεύθεροι, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά. Τώρα είναι σύνθετα.

Και στις τρεις περιπτώσεις μιλάμε για ξένους παίκτες. Άπαντες θέλουν να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, αλλά κάτι τέτοιο έως τώρα δεν έχει συμβεί. Γι’ αυτό και υπάρχει η σχετική καθυστέρηση. Ο ΟΦΗ είναι αναγκασμένος να περιμένει, καθώς το scouting department και το τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένοι πως αυτοί είναι οι εκλεκτοί.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras