×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Έτσι έγινε το κονέ με την Μπόκα Τζούνιορς


Αντώνης Τσιράκης

ΟΦΗ: Έτσι έγινε το κονέ με την Μπόκα Τζούνιορς


Παντού χρειάζεται ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου ανοίξει πόρτες. Στον ΟΦΗ τον βρήκαν και κάπως έτσι τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να συνομιλούν με την Μπόκα Τζούνιορς.

Μπορεί να αποκτήθηκε ήδη ο Ναζαρένο Σολίς, αλλά δεν φαίνεται πως η συγκεκριμένη προσθήκη ήταν κάτι μεμονωμένο. Οι επαφές του ΟΦΗ με τη συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζονται και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Στην Αργεντινή αποκάλυψαν πως οι Κρητικοί έχουν βάλει στο στόχαστρο και δύο επιθετικούς προφανώς για να αποκτήσουν τον έναν, τους Βάλτερ Μπόου και Ματέο Ρετέγκι. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι Απόστολος Γιάννου και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης έναν ακόμη χρειάζεται ο Γιώργος Σίμος για να είναι πλήρης σε αυτή τη θέση.

Εκείνος που βοήθησε για να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας είναι ο Μάριος Παναγόπουλος. Ο τελευταίος μένει μόνιμα στην Αργεντινή και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικούντες στην Μπόκα Τζούνιορς. Εκείνος έκανε το κονέ και πλέον υπάρχει απευθείας επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αν μη τι άλλο μία ακόμη καλή κίνηση από πλευράς ΟΦΗ, ο οποίος μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει έχοντας άκρες με τόσο μεγάλα κλαμπ.

 

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα