×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι αλήθειες που είπε ο Μπούντνικ


    Sportime Team

Οι αλήθειες που είπε ο Μπούντνικ


Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του Εβγκέν Μπούντνικ. Οι «φευγάτοι», άλλωστε, πάντα λένε κάτι παραπάνω.

Ο Ουκρανός ουσιαστικά δεν είπε κάτι που δεν είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τη Λαμία. Απλά επιβεβαίωσε αυτά που λίγο-πολύ έχουν ακουστεί.

Για παράδειγμα πως ο Μάκης Χάβος έχει παιδιά και αποπαίδια. Ο Ουκρανός είπε πως αδυναμία του Μακεδόνα τεχνικού είναι οι Λατινοαμερικανοί. Η αλήθεια είναι πως δεν τους ακουμπάει αυτούς. Είναι, βέβαια, και άλλοι στους αγαπημένους του και πιο συγκεκριμένα ο… γαμπρός και η… κρητική παρέα του.

Ο Μπούντνικ προσέθεσε ότι ο Χάβος θέλει να «καθαρίσει» τους παλιούς. Αυτό φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής τους. Ο ένας μετά τον άλλον έχουν τελειώσει. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν ο αρχηγός Αναστασιάδης και θα ακολουθήσει ο Μπλάζιτς. Μη μας πείτε πως δεν έχετε καταλάβει γιατί αποκτήθηκε ο Μπεχαράνο; Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να βγει σταδιακά από την ενδεκάδα και ο Σέρβος.

Και κάτι τελευταίο. Κάτι είπε και για τις πληρωμές ο Μπούντνικ. Ότι στην Ελλάδα σου δίνουν έναν μήνα και λένε ότι τα πήρες όλα. Λίγο γενική τοποθέτηση, δεν το πήγε πιο πέρα. Γνωρίζουν μήπως τίποτα περισσότερο στη Λαμία για… επιλεκτικές πληρωμές; Θα μπορούσαν άραγε άλλοι να έχουν εξοφληθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ και άλλοι να περιμένουν ακόμα και τα μπόνους παραμονής ή έστω κάποιον μισθό;


Τελευταία Νέα