ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολική ανατροπή – Φουλ για ανανέωση ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό!

Ανατροπή δεδομένων για τον Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση
Ολική ανατροπή – Φουλ για ανανέωση ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Ζόρια υπάρχουν, ακόμα. Πάντα σε αυτές τις καταστάσεις δεν είναι όλα απλά. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με χρήματα. Κάποιος πρέπει να ανέβει, κάποιος πρέπει να πέσει. Αλλά είναι προφανές ότι άλλαξε το κλίμα στην υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η διάθεση και του Μαροκινού φορ και του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσουν μαζί για μία ακόμα χρονιά. Πριν από δέκα μέρες, οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι ένα θέμα που θα έχει ξεκαθαρίσει.  Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek»,η αισιοδοξία είναι διάχυτη, δεν το συζητάμε. Η πιάτσα το έχει σίγουρο πως πάμε για ανατροπή δεδομένων και… live συνδέσεις για υπογραφές.

Τα χρήματα παίζουν πάντα εξέχοντα ρόλο και κυρίως η πλευρά του Ελ Αραμπί έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ρίσκο όμως. Σε δύο μήνες είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πιο ασφαλές που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει με κάποιες σταθερές από το ρόστερ του σε αυτά τα ματς και ο Ελ Αραμπί είναι μία από αυτές. Από το δεν ανανεώνει λοιπόν, πάμε στο φουλ για ανανέωση!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.