ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ένα… βήμα πιο μπροστά ο Βρουσάι!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει προτεραιότητες πλέον, με τον Μάριο Βρουσάι να κερδίζει πολλούς πόντους κόντρα στους Σέρβους wingers.
Ολυμπιακός: Ένα… βήμα πιο μπροστά ο Βρουσάι!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει προτεραιότητες πλέον, με τον Μάριο Βρουσάι να κερδίζει πολλούς πόντους κόντρα στους Σέρβους wingers.

Το μόνο που κοιτάει ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι η πρόκριση. Η αποφυγή νέων casesCovid-19 (σ.σ.: Μπουχαλάκης το τελευταίο θύμα plus δύο άτομα από το staff!) και οι μεταγραφές, δυστυχώς, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», για την περιβόητη συνθήκη των wingers μέχρι τέλος Αυγούστου θα υπάρξουν πολλές ανατροπές.

Μέχρι νεοτέρας, ΜΟΝΟΝ, ο Μασούρας αισθάνεται safe (σ.σ.: δύσκολα να εμφανιστεί πρόταση πώλησης)! Συν, την μεταγραφή.

Μία, μέχρι νεοτέρας.Ο Βαλμπουενά αποτελεί εν δυνάμει επιλογή και εφεξής ο Βρουσάι, βάσει πηγών μας, αποτελεί μία σταθερά στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τσούμιτς έχει «χάσει» πόντους, αποδείχθηκε και ότι ΔΕΝ έπαιξε λεπτό με τη Νέφτσι, ενώ η μόνιμη αστάθεια του Ραντζέλοβιτς για 3η χρονιά έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις το club…

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Ρέτσα σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι η Κορακάκη!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστια νίκη για την Εθνική Πόλο κόντρα στην Ουγγαρία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ένα… βήμα πιο μπροστά ο Βρουσάι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.