ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακος: Κερδίζει πόντους ο Ζαγαρίτης στο λιμάνι

Κερδίζει πόντους ο Ζαγαρίτης στον Ολυμπιακό. Τον θεωρούν εξαιρετική περίπτωση στο λιμάνι.
Ολυμπιακος

Ενδεχομένως να είναι και η μοναδική μεταγραφή που θα κάνει ο Ολυμπιακος. Για να τα πούμε διαφορετικά είναι η πιο σίγουρη. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», είναι μεγάλο το ρίσκο να μείνει για δεύτερο μισό στη σεζόν μόνο με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Καρμπόβνικ δεν υπολογίζεται.

Ο Πολωνός υποτίθεται αποκτήθηκε διότι μπορεί να καλύπτει και θέση αριστερού μπακ, αν και δεξιοπόδαρος. Από τη στιγμή, που ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ οδεύει προς τον Άρη, ο Ολυμπιακός άλλαξε τα πλάνα του. Θέλοντας και μη πάει για άλλον κι αυτός θα είναι αναπληρωματικός του Μολδαβού.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει αρχίσει να προσελκύει ενδιαφέρον και η ομάδα του Πειραιά δεν τον βγάζει από τη βιτρίνα με τίποτε. Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχει πλέον τις πιθανότητές του.

Η πλευρά του 21χρονου μπακ πλησίασε τον Ολυμπιακό, που πλέον βλέπει τη συγκεκριμένη περίπτωση εξαιρετική. Τόσο για το παρόν (για αναπληρωματικός), όσο για το μέλλον (εξελίξιμος και με μεταπωλητική αξία).

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ