Ολυμπιακός: Μετά τον Καμαρά, την έκανε και ο Σισέ από τον Ισά!

Ο Ολυμπιακός είδε ακόμα ένα παίκτη του να φεύγει από το πελατολόγιο του Πιέρ Ισά!

Όταν ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει ήταν φτερό στον άνεμο! Σωματικά και αγωνιστικά. Το μάτι του Πιέρ Ισά ήταν που ΄χε διακρίνει το potential.

Ήταν εκείνος που πήρε τηλέφωνο τον Μοντεστό για να του ανοίξει τα μάτια. Με τις ευλογίες του Ζοζέ Ανιγκό προχώρησαν στα επόμενα βήματα.

Μετά από 5,5 χρόνια στους πρωταθλητές της Super League 1 (εκ των οποίων 6 μήνες ήταν δανεικός στην Σεντ Ετιέν) ο Παπέ Σισέ φαντάζει πιο ώριμος από ποτέ για το επόμενο βήμα: 124 αγώνες/15 γκολ (32/5 την φετινή σεζόν).

Συνάμα στο πλευρό του Σαντιό Μανέ αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Copa Africa του Ιανουαρίου. Κοινώς, ήγγικεν η ώρα με το συμβόλαιο του να λήγει το 2024.

Εξ ου και η πρόωρη έλευση του Κώστα Μανωλά. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, αξιώνοντας μίνιμουμ 10 μύρια! Μόνο που σε αυτό το καλοκαίρι του marketing/promotion, ο Παπέ Σισέ θα βγει στην πιάτσα δίχως τον agent του. Ναι, ορθώς διαβάσατε.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την Σενεγάλη ΔΕΝ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πιέρ Ισά που έληγε τον προηγούμενο μήνα, ακολουθώντας τα βήματα του συμπαίκτη του Μαντί Καμαρά (σ.σ.: και μέχρι πρότινος ομόσταβλού του) που εδώ και 10 μήνες «δουλεύετε» με τις ευλογίες του Ολυμπιακού από τον Μίνο Ραϊόλα.

Απόφαση οριστική και αμετάκλητη και εις γνώση του πρωταθλητή Ελλάδας. Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει η επόμενη επαγγελματική μέρα/συνεργασία του Σισέ, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες και προτάσεις που ενδεχομένως να αγγίξουν τα «θέλω» τους.

Η απόφαση του Σισέ δεδομένα αλλάζει τους κανόνες της αγοράς προς το πρόσωπό του και ανοίγει προοπτική σε υποψήφιους «καρχαρίες» της πιάτσας για να δουλέψουν σε συνεννόηση με το club την πώλησή του το καλοκαίρι. Πάντως, η προηγούμενη αντίστοιχη απόπειρα με τον Καμαρά την περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο δεν έβγαλε νόημα…