Ολυμπιακός: Μόνο το «Νησί» για τον Καμαρά!

Η Αγγλία φαντάζει ο προορισμός για να δώσει τέλος στο σίριαλ που έχει δημιουργηθεί με την πώληση του Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός: Η Αγγλία φαντάζει ο προορισμός για να δώσει τέλος στο σίριαλ που έχει δημιουργηθεί με την πώληση του Μαντί Καμαρά.

Είναι πλέον το Νο1 asset που έχει ο Ολυμπιακός. Το ακριβότερο περιουσιακό του στοιχείο. Εξ ου και οι πλάτες στον Μίνο Ραιόλα για να αναλάβει την εκπροσώπησή του.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», μετά από 3 χρόνια στο λιμάνι (και τρεις ισάριθμες ανανεώσεις/αναπροσαρμογές συμβολαίων) φέτος φάνταζε η ώρα του deal. Όπως έγινε πέρυσι με τον Τσιμίκα και πριν από κανένα 20ήμερο με τον Ζοσέ Σά.

Μέχρι νεοτέρας, ο Μαντί Καμαρά παραμένει στον Ολυμπιακό και αναμένει το cash flow για να αλλάξει χώρα/ομάδα. Στην καθημερινότητά του ξεκίνησε με γκρίνια, αλλά να εν καιρώ έστρωσε και παίζει μέχρι να φύγει.

Ο Ολυμπιακός διακυβεύει ουκ ολίγα πράγματα μέσα από την πορεία του στο Champions League μια και ήδη φέτος το ρόστερ του αριθμεί τουλάχιστον 7 εφταψήφια συμβόλαιο. Οπότε από την στιγμή που ο Καμαρά δεν πουλήθηκε μέχρι τέλη Ιουνίου ήταν ξεκάθαρο πως το case του θα τραβούσε στον χρόνο και ενδεχομένως να φθάσει μέχρι και τέλος Αυγούστου.

ΜΗΝ ξεχνάμε πως και το deal του Ρέτσου με την Λεβερκούζεν, προ 4ετίας, είχε συμφωνηθεί ένα μήνα νωρίτερα προτού τα δύο clubs πατήσουν το on την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Πάμε στην ουσία. Η Νάπολι, όπως και στην περίπτωση του Τσιμίκα, δε φαντάζει αξιόπιστη. Σε «θέλω», τρόπο αποπληρωμής. Οπότε, ΓΙΟΚ!

Η Μίλαν δεν «καίγεται» άμεσα για το profile του. Η Νις που πληρώνει αδρά έχει ήδη «κλείσει» τον άξονά της (Λεμινά και Ροζάριο με 12 «χαρτιά» συνολικά). Η Αγγλία που ακόμη δεν έχει ανοίξει μύτη φαντάζει η μοναδική αγορά (μέχρι νεοτέρας) που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την σχέση του Καμαρά με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το club να έκανε την χάρη στον 24χρονο box to box και να έφερε στην Ελλάδα και τον συνεπώνυμό του (και «κολλητό» πλέον), Αγκιμπού, αλλά αυτό ΔΕΝ αλλάζει το stauts σκέψης του.  Όπως εγινε με Ποντένσε, Τσιμίκα και Σα, η Αγγλία θα δώσει την λύση σε ένα ακόμη deal. Ραϊόλα και Ολυμπιακός γνωρίζουν (πολλά) περισσότερα…

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: 5ος στον τελικό των 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ!

Διπλός σεισμός στη Νίσυρο τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου