Ολυμπιακός: Ολική ανατροπή με Κούντε!

Από εκεί που ήταν σίγουρο και δεδομένο πως θα αποχωρήσει, ο Πιερ Κούντε και ο Ολυμπιακός πάνε φουλ να συνεχίσουν μαζί.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές εβδομάδες σκόπευε να βάλει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες τον Πιερ Κούντε.

Οι τελευταίες εμφανίσεις που έκανε όμως ο Καμερουνέζος χαφ, άλλαξαν άρδην την κατάσταση με το μέλλον του.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», η διοίκηση πήρε την απόφαση της και την ανακοίνωσε στον Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτη αδικήθηκε, όταν μιλάμε ειδικά για μία σεζόν που οι Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν κακοί και ο Εμβιλά ήταν ο μόνος που έβγαζε αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θυμήθηκε τον Καμερουνέζο στα τελευταία ματς των πλέι οφ της Super League 1. Η απόδοσή του με τον Άρη και την ΑΕΚ… εξέθεσε τον Μαρτίνς και δικαίωσε τον Κούντε που αισθανόταν πως έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής!

Και μιλάμε για παίκτη που ο ίδιος ο Μαρτίνς εισηγήθηκε την απόδοσή του! Κάτι παραπάνω από δύο εκατ. ευρώ έδωσε η ομάδα του Πειραιά για να αποκτήσει από την Μάιντς.

Με τη σεζόν που έχει κάνει ο Κούντε δεν θα προκαλέσει ενδιαφέρον αγοράς, μα πάνω από όλα ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Από εκεί που πριν δέκα μέρες ήταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, πλέον ο Πιερ Κούντε πρέπει να θεωρείται σίγουρος στο ρόστερ του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν.