Ολυμπιακός - Πιέρ Ισά! Οι σχέσεις μάνατζερ και clubs είναι σχεδόν πάντα εφήμερες. Δύσκολα αντέχουν στον χρόνο μια και βασίζονται στο συμφέρον.

Ολυμπιακός - Πιέρ Ισά! Οι σχέσεις μάνατζερ και clubs είναι σχεδόν πάντα εφήμερες. Δύσκολα αντέχουν στον χρόνο μια και βασίζονται στο συμφέρον.

Ολυμπιακός – Πιέρ Ισά! Οι σχέσεις μάνατζερ και clubs είναι σχεδόν πάντα εφήμερες. Δύσκολα αντέχουν στον χρόνο μια και βασίζονται στο συμφέρον.

Η διπλωματία δύσκολα να «εξαγοράσει» το χρήμα εσαεί. Μία εξ αυτών, εκείνη του Πιέρ Ισά και του Ολυμπιακού υπάγεται στην άνωθεν κατηγορία. Και μάλιστα εδώ και κανένα δίμηνο «δοκιμάζεται» έντονα!

Από τα μέλια του παρελθόντος πλέον έχει περάσει στον ανταγωνισμό. Η περίπτωση του Μαντί Καμαρά ήταν η κορυφή του παγόβουνου ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Νοτιοαφρικανός ατζέντης όντως έχει valid contract με τον ποδοσφαιριστή (και ενδεχομένως να αποζημιωθεί), αλλά ήδη ο παίκτης και το club δουλεύουν εν αγνοία του για το επικείμενο deal του καλοκαιριού. Μην επαναλαμβανόμαστε!

Τα φρέσκα κουλούρια από το εν λόγω μέτωπο έχουν να κάνουν με την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά και το μέλλον του Ουσεϊνού Μπα! Ο πρώτος που ήρθε κατόπιν υπόδειξης του Ζοζέ Ανιγκό και εν συνέχεια ενεπλάκη ο Ισά κατόπιν άνωθεν εντολής μίλησε απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέκταση της συνεργασίας τους και την επόμενη χρονιά.

Κοινώς, ουδεμία συμμετοχή από τον άνθρωπο που υπήρξε ο δορυφόρος του Ολυμπιακού στην αγορά της Γαλλίας.

Αναφορικά με τον 25χρονο στόπερ (και «κολλητό» του Σισέ) από το Μάλι υπάρχει ο ποδοσφαιρικός του πατέρας και επικεφαλής των ακαδημιών στη Σενεγάλη, Cneps Excellence που πάντα τον ακούει ευλαβικά. Με τον Πιέρ Ισά δεν έχει συνάψει κάποιο επίσημο document συνεργασίας και πάντα η σχέση τους ήταν βασισμένη στο κομμάτι της εμπιστοσύνης!

Πλέον, με τον Ισά σε δυσμένεια στο «λιμάνι» όλα είναι ανοιχτά για το επαγγελματικό μέλλον του Μπα αναφορικά με την εκπροσώπηση. Απόφαση που σίγουρα θα βάλει και σε δεύτερες σκέψεις τον (δανεικό στην Σεντ Ετιέν), Σισέ.

To be continued…

– Ο Σισέ πήγε στην Σεντ Ετιέν παρόντος του Ισά, αλλά άλλος έκανε το deal

– Ο Ισά από Ελληνες πελάτες στον Ολυμπιακό διαθέτει τους Ανδρούτσο και Μασούρα