Ολυμπιακός: Αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συνάντηση στην Πορτογαλία με τον Μέντες για Σεμέδο και Σα.

Αρκετές οι φήμες που είχαν το όνομα «Ολυμπιακός» στην Πορτογαλία, αφού ειπώθηκε πως υπήρξε συνάντηση Μαρινάκη και Μέντες.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», το πόσο αξιόπιστο και φερέγγυο ήταν το ρεπορτάζ του πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού σχετικά με ταξίδι του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» και του γνωστού μάνατζερ, φάνηκε από το ότι από κανέναν και πουθενά στην Πορτογαλία δεν αναπαράχθηκε.

Ίσα ίσα μάλιστα που οι αρμόδιοι ρεπόρτερ, ειδικά της Πόρτο, εμφανίστηκαν αν όχι χλευαστικοί, αν όχι επικριτικοί, τουλάχιστον διστακτικοί ως προς την εγκυρότητα της εν λόγω πληροφορίας.

Και με τη λογική ακόμη να το δεις. Θα χρειάζονταν να ταξιδέψει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία (ενώ μέχρι αργά το μεσημέρι της Τρίτης ήταν στην Αθήνα) για να μιλήσει για μια μεταγραφή που έχει τελειώσει (Σα) και μια μεταγραφή, που όσο και αν υπάρχουν δυσκολίες και διαφορά τιμολόγησης, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα γίνει στο φινάλε (Σεμέδο); Ποιος ο λόγος δηλαδή;

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Το πρόγραμμα και οι ώρες των νοκ άουτ αγώνων – Ματσάρες ενόψει!

Ελληνικό: Πόσες θα είναι τελικά οι νέες κατοικίες που θα κατασκευαστούν

Ολυμπιακός: «Χρυσό» συμβόλαιο στον αντικαταστάτη του Σα