Ο Ολυμπιακός ακτινογραφεί την κινεζική αγορά και σύμφωνα με τον Agent Greek υπάρχουν τέσσερις υποψήφιες περιπτώσεις που τον απασχολούν

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για επιθετικό και κοιτάζει προς… Ανατολάς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο… εκλεκτός θα έρθει από την Κίνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, οι «ερυθρόλευκοι» υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά: «Γιορτινές μέρες είναι, ας κάνουμε και λίγο παύση. Τόσα και τόσα έχετε διαβάσει (πρώτοι) από εδώ πέρα, έχω νομίζω κερδίσει το δικαίωμα στις… προβλέψεις. Στις μαντεψιές βρε αδερφέ. Ακόμη και αν μιλάμε για τον «εκλεκτό»  του Ολυμπιακού στην επίθεση, που εκεί, ακόμη, αξιολόγηση και ιεράρχηση δεν έχει γίνει.

Η ταχύτητα, ανεξαρτήτως του αν ο Μαρτίνς θέλει γρήγορα τον φορ του, δεν είναι στα φόρτε των «ερυθρόλευκων». Ετσι κι αλλιώς. Αλλά μιας και ψιθυρίζεται, πρωτίστως από Πορτογαλία μεριά, πως ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμματα του… ανατολικά, είπα να σταχυολογήσω λίγο τι μπορεί να κοιτάει από Κίνα μεριά. Πριν απ’ αυτό, ανατολικά, ναι, είναι και η Τουρκία, αλλά δεν είναι στο «βλέμμα» του Ολυμπιακού.

Οπότε, μένω στην Κίνα. Ψάχνοντας το λίγο, πέραν του πανάκριβου Γκρατσιάνο Πελέ, που στο τέλος τέλος το όνομα του έχει γραφτεί, ξεχώρισα άλλες 4 περιπτώσεις επιθετικών (υπόψιν: Οι κινέζικες ομάδες ξεφορτώνονται -και θα συνεχίσουν να το κάνουν- αβέρτα…): Τον Βραζιλιάνο Αλαν της Γκουανγκζού, τον συμπατριώτη του Αλαν Καρντέκ, τον Νιγηριανό Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος μάλιστα αγωνίζονταν και σε ομάδα που υποβιβάστηκε και φυσικά τον γνωστό (και πάντα διαθέσιμο) Μπράουν Ιντέγε. Ενας στους τέσσερις κερδίζει, λέτε;».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.