Ολυμπιακός: Η πώληση του Κούτρη και η… μετοχή Τσιμίκας


    Sportime TeamΑρκετά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Τσιμίκα και τον Κούτρη, αλλά και τη διαχείριση που κάνει ο Ολυμπιακός με τους δύο αριστερούς του μπακ.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν υπήρξε διαρροή για πρόταση της Τζένοα ύψους 5 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε για τον Κούτρη.

Σύμφωνα με την στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime του Σαββάτου, δύσκολα μία τέτοια πρόταση είναι πραγματική.

Συγκεκριμένα λέγεται πως τόσα περίπου ήταν τα χρήματα που δαπανήθηκαν πέρσι για τον πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Πιάτεκ στην Κρακόβια Κρακόβ. Άρα αρκετά δύσκολα θα φτάσει το ποσό τόσο ψηλά.

Την επομένη μέρα μάλιστα έγινε γνωστή η επίτευξη της συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Τσιμίκα μέχρι το 2022, χωρίς να υπάρχει ρήτρα για buy-out και με απολαβές μεγαλύτερες από τις τωρινές του Κούτρη.

Με τον τρόπο αυτό, ο Ολυμπιακός φροντίζει για το σήμερα, κοιτώντας το αύριο. Οπού σήμερα η πώληση του Λεονάρντο Κούτρη και όπου αύριο η επένδυση στην ποδοσφαιρική μετοχή Τσιμίκας.

«Θα πουληθεί πάνω από 7-8 μύρια», η πρόβλεψη του Γιάννη Βρέντζου μετά το 3-1 απέναντι στην Μπέρνλι τον περασμένο Αύγουστο. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός αγωνιστικά και επικοινωνιακά έχει βάλει σε ένα νοικοκυριό τα «θέλω» του για τα δύο αριστερά του μπακ που με ένα μήνα διαφορά χρίστηκαν και διεθνείς με την Ελλάδα.

Μέχρι τώρα λοιπόν πρόταση επίσημη για τον Κούτρη δεν έχει φτάσει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό ο 24χρονος θα έχει προτεραιότητα στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για να τελειοποιήσει το μεταγραφικό του προφίλ και να αυξήσει την οικονομική του μετοχή.

Αυτό μέχρι το καλοκαίρι, αφού στη συνέχεια μπαίνει μπροστά στο πλάνο η περίπτωση του Τσιμίκα.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.