Ούτε βήμα πίσω! Τρελά λεφτά ζητάει η Άλκμααρ για να παραχωρήσει τον Βαγγέλη Παυλίδη

Η Άλκμααρ δεν κάνει καμία έκπτωση και αξιώνει το buy out, ήτοι 10 εκατ. ευρώ, για την πώληση του Βαγγέλη Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης για να μπορέσει να αποχωρήσει από την Άλκμααρ, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα καταβάλλει τη ρήτρα του.

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει η ολλανδική ομάδα. Αυτό σημαίνει πως απαιτούνται δέκα εκατ. ευρώ για να τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή μέσου.

Ξεκάθαρα τα… θέλω της ολλανδικής ομάδας, μέσα από τα λόγια του transfer man, Max Huiberts: «Κύριοι, 10 μύρια, όσα ορίζει το buyout που έχει μπει στο συμβόλαιό του και έχει ισχύ μέχρι και 31 Αυγούστου του 2023».

Ο Παυλίδης έκανε μία ονειρική σεζόν στην Άλκμααρ, εκεί που πέτυχε σε 50 ματς, 25 γκολ και μοίρασε και 7 τελικές πάσες.

Μάλιστα με αυτή του την επίδοση, βγήκε τρίτος σκόρερ στην Eredivisie και πολλά βλέμματα βρίσκονται πάνω του.

Ωστόσο ακόμα και ο ίδιος στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας δεν φέρεται να τον έχει πιάσει πρεμούρα για να αποχωρήσει μια και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Άλκμααρ τον καλύπτει απόλυτα.

Συνάμα, με έναν χρόνο plus και αντίστοιχα νούμερα το επόμενο καλοκαίρι φαντάζει πιο ρεαλιστικό το σενάριο της πώλησής του, δύο χρόνια πριν το φινάλε του συμβολαίου του.

By the way, ο Παυλίδης έχει κανένα 300άρι χιλιάδες μέσο όρο απολαβών στην ολλανδική ομάδα. Το καλοκαίρι μπορεί να άνοιξε μόλις τις πόρτες του, αλλά η AZ διαχρονικά έχει αποδείξει πως ξέρει πως και πόσο να πουλάει…

Αθλητικές ειδήσεις

Στο νοσοκομείο λόγω… Πικέ η Σακίρα!

Πάει για βασικός στον Παναθηναϊκό ο Λοντίγκιν –Πιο κοντά στην έξοδο ο Διούδης – Τι παίζει με Μπρινιόλι!

Ο Άρης τα βρίσκει μπαστούνια με τους παίκτες της Ατλέτικο – Πού ευθύνεται ο Μπούργος!