ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Αυτός ο λόγος που πήγε στην Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης – Τα χρήματα και ο ρόλος που θα έχει!

Πω εξηγείται το γεγονός πως η επόμενη ομάδα του Χατζηγιοβάνη είναι μια νεοφώτιστη στην Τουρκία; Εξηγείται…
Παναθηναϊκός: Αυτός ο λόγος που πήγε στην Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης – Τα χρήματα και ο ρόλος που θα έχει!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανκαραγκουτσού. Για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού εκτός από το οικονομικό σημασία έχει ο ρόλος που θα έχει.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», πρόκειται για το πρώτο εν Ελλάδι επίσημο θερινό deal.

Πάμε στο backstage. Ο κύκλος του, μετά από μία σχεδόν 10ετία, είχε κλείσει από τον περασμένο Ιανουάριο και όταν είχε «σκάσει» πρόταση αποχώρησης που αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς καλύφθηκε και με το παραπάνω από τους Αϊτόρ, Παλάσιος κάτι που «ακύρωσε» οιαδήποτε θέληση του «τριφυλλιού» για να καταθέσει στοιχειωδώς πρόταση ανανέωσης στον 25χρονο winger!

Η επιλογή του market της Τουρκίας δεν έγινε μόνο για οικονομικούς λόγους όπως προαναφέραμε (σ.σ.: σχεδόν 80%  άνοδος απολαβών), μήτε μόνο γιατί οι Έλληνες έχουν τρομερό ποδοσφαιρικό ρεύμα.

Η Ανκαραγκουτσού, η οποία είχε 60.000 κόσμο στην φιέστα ανόδου στους δρόμους της Αγκυρας, επέστρεψε για μία θέση στην Ευρώπη με τον ίδιο να παίρνει την μπαγκέτα του μαέστρου και τους Τούρκους να… χτίζουν πάνω του.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…